Lähtö 1: 1,4,5,6,10
Perushevosia ovat 4,5 ja 6 jotka kaikki pääsevät varmaankin maukkaisiin asemiin ja todennäköisesti joku näistä juoksee keulassa. Lapulle mukaan pikkuyllattäjinä 1 ja 10 1. In Ice Princess joka saanee namureissun johtavan takana ja saanee kiritiloja lopussa. 10.Sahara Foxylady on hyvä hevonen ja saanut nyt yhden startin alle tauon jälkeen. Voi yllättää.

Lähtö 2: 1,5,8,9,12
Mikäli 16% varma kiehtoo niin painakaa nro 9. Girl On Fire varmaksi asti. Juoksunkulku suosinee ja hevonen on hyvässä kunnossa. Myös 1,8,12 perushevosia ja potintekijänä lapulle 3% nro 5 Gunvald.

Lähtö 3: 7,10,12,14
7. Sisu Oskari voi vetää lähdöstä maaliin. Mukaan 20m pakilta kovat 10. H.V. Tuuri ja 12. Oiva-Sointu. Potintekijäksi 2% 14. Viriori joka on voittanut paljon tätä kovempiakin lähtöjä.

Lähtö 4: 14.
Ellin Sisu on niin ylikylän hevonen tähän lähtöön että voittaa ilman haaveria.

Lähtö 5: 1,2,5
2. Hamis Fameraiser johtanee lähdöstä maaliin. Mailin matka sopinee starttiraketille ja kun kaikki kengätkin kuulemani mukaan riisutaan niin on tosi lähellä voittoa. Mukaan vain 1. Echauffour U.S. joka saanee nappireissun Hamis Fameraiserin takana ja pääsee lopussa heittämään haasteen, sekä voitokas nro 5. Celebration Song jota vahvistaa rattailla Ari Moilanen.

Lähtö 6: 11
11 Costello. Tänävuonna 8 starttia, 7voittoa. Voimanpesä pitänee kuolemanpaikalla raastavalla matkavauhdilla huolen siittä että keulahevosen (ja muidenkin) eväät on syöty maalisuoralla.

Lähtö 7. 1,3,4
Ajattelen että 4. Attack Diablolla on ilman kenkiä niin kiukkuinen pätkä, että pesee tämän porukan muualta paitsi kuolemanpaikalta. ”Dödsin” riski on kuitenkin olemassa, eli otetaan lapulle mukaan nappireissun saava 1. Ranch Newman, sekä viime syksynä kovia esityksiä tehnyt, nyt tauolta palaava 4. Top Of The World.

Vihjerivin hinta 45e.

 

Kuva: Own work [GFDL or CC BY-SA 3.0], from Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *