KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Vermon finaalilähdöistä koostuvassa Toto-76 pelissä on jackpotin myötä mahdollista voittaa jopa 230 000e.

Lähtö1:

Kylmäveristen valiodivisioonan finaalissa suosikinviitta on ihan ansaitusti numerolla 7. Costello. Oikeastaan ainoa, joka tosissaan pystyy Costelloa edes haastamaan on nro 4. Polara. Koska kierros on ennakkoon todella vaikea veikata, otetaan Costellosta varma. Kahta merkkiä enempää ei missäännimessä kannata tähän lähtöön uhrata. 1-2merkkiä.

Lähtö2:

Lämminveristen haastajadivisioonafinaali selvitetään neljällä merkillä ja vedetään kylmänviileästi ohipeli suosikista nro8. MAS Aristocrat. MAS Arsitocrat saattaa hyvinkin olla porukan paras hevonen, mutta finaalissa kaikki muutkin ovat kovia ja radalta 8. tarvitaan milestäni melkoista tuuria, jotta voittoon asti riittäisi. Otetaan lapulle nro3. Andree ja numero5. AL E.Gador Zet, jotka molemmat ovat nopeita avaajia ja näinollen mahdollisia keulahevosia. Lisäksi nro6.Expectalot, joka saanee hyvän paikan parijonosta, 2/3 parista ulkona sekä nro10. Essi Van Press joka pystyy todella kovaan lopetukseen, jos kärjessä hurjastellaan ylivauhtia. 4-5merkkiä.

Lähtö3:

Kylmäveristen tasoitusajossa haastajadivisioonan hevoset saavat 20m etumatkaa. Oma ykkösmerkkini tähän lähtöön on nro10 Niemen Cecilia. Vihjehetkellä vain 5% pelattu hevonen on aivan tykkimerkki ja pääsee omalle lapulleni varmaksi asti. Hirmuisessa iskussa ja tehnyt todella kovia lopetuksia viime startteihin, ravivarmakin. Mikäli haluaa varmistella niin edestä riittänee 1,2,4. Vihellys nro1. on erittäin pätkänopea ja saanee namureissun johtavan takana. 2. Issakan Pouta lienee lopullinen keulahevonen. 4.N.P. Villari on kyvykkään oloinen hevonen ja näkemäni lähdöt on voittanut lähes lönkötellen. Vastus kovenee. Takaa sitten kukkaron mukaan..Nro11. Naputus on kova jos pysyy ravilla. 1-6merkkiä

Lähtö4:

Kansanvarma nro2. Atupem (67%) mahtuu meillä hädintuskin lapulle. Otetaan nyt kun muutkin ottaa. Omaan lappuun isonrahan toivossa koitan ohipeliä. Starttiraketit 1. Hamis Fameraiser ja 5. Luxorious Lord kuuluvat molemmat 5% pelattuina lapulle, koska toinen näistä juoksee keulassa ja toinenkin iskuetäisyydellä. Hamis Fameraiserilta riisutaan kaikki kengät tähän lähtöön ja se tuo kyllä huomattavasti vauhtia lisää. 3. Piedmont (3%) pääsee lapulle sekä takaa kiritykit 9. Willy Wingston sekä 11. Tessa’s Devil.4-6merkkiä.

Lähtö5:

Illan helmenä on kultadivisioonan finaali. Luvassa on tulinen maili jossa juoksee kaikki suomen parhaat! Suosikki 4. Midnigt Hour kuuluu joka lapulle, samoin 5. Workout Wonder. Hyvän ensiesiintymisensä suomessa tehny 6. Fire To The Rain kiehtoo pikkuyllättäjänä. Hevosen todellinen taso nähdään nyt. Todellisina potin tekijöinä mukaan 1% pelatut 1. Air Gunner ja 2. Seabiscuit. 4-5merkkiä

Lähtö6:

Kylmäveristen tähtidivisioonafinaali selvitetään kolmella merkillä. 8.Tee Wee Paroni sekä 4. Varjomanni. Mukaan vielä 5. Tulinko, koska siltä riisutaan tietojeni mukaan tähän starttiin kaikki kengät, joka tuo reilusti lisää nopeutta viimeisille parillesadalle metrille.

Lähtö7:

Monille hyvä ja turvallinen varma on numero 1. I’M Just A Sund. Todennäkoinen voittaja, mutta itse otan lapulle mukaan nro4. Starzinner 27% Ja 9. Scampi joka on kyllä hirmuinen peli näihin lähtöihin. Vain 14% pelattuna tuntuisi hassulta jättää pois lapulta.

Todella vaikea rivi pelata. Kahdella varmalla rivin hinta on siinä 50e hujakoilla. Siihen sitten lisäämään taikka poistamaan rasteja kukkaron mukaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *