KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigakierroksen huippuotteluna nähdään Lontoon paikallispeli Chelsean ja Tottenhamin välillä. Vierasjoukkue Spurs yrittää murtaa Stamford Bridgellä 28 vuotta vanhaa kirousta!

Manchester City on ollut tällä kaudella niin ylivoimainen Chelseaan verrattuna, että Antonio Conten miehistöä on vaikea uskoa hallitsevaksi mestariksi. Blues on ollut tällä kaudella niin saamaton, että joukkue voi jäädä jopa rannalle ensi vuoden Mestarien liigasta. Chelsea on tällä hetkellä viisi pistettä paikallisvastustaja Tottenhamin perässä, joten tässä ottelussa ovat panokset kohdallaan.

Ennen maaottelutaukoa Chelsea kävi hakemassa jatkoaikavoiton Leicesterissä FA Cupissa, joten Conten miehistö voi yhä voittaa pokaalin kauden päätteeksi. Leicester-ottelua ennen Chelsea tippui Mestarien liigan jatkopeleistä Barcelonaa vieraana.

Tottenham pelit ovat sujuneet erinomaisesti nihkeän alkukauden jälkeen. Spurs on hävinnyt kahdestakymmenestä edellisestä ottelusta vain yhden. Harmittavasti tuo takaisku tuli ratkaisevassa Mestarien liigan pelissä Juventusta vastaan, joten Spurs on myös ulkona Euroopasta. Edellisessä ottelussaan Tottenham kaatoi helposti Swansean FA Cupissa 0-3.

Ottelun asetelmissa on huomioitava kaksi erittäin merkittävää asiaa. Ensinnäkin, Tottenham joutuu lähes varmuudella matsiin ilman maalitykki Harry Kanea. Englannin maajoukkuemiehellä on pieni sauma pelata, mutta se on hyvin epätodennäköistä.

Tämän lisäksi veikkaajien on syytä huomioida karmiva H2H-tilasto: Chelsea ei ole hävinnyt Stamford Bridgellä Tottenhamille 28 vuoteen! Spurs tuskin murtaa tätä kirousta ilman Harry Kanen panosta tälläkään kaudella.

Poimitaan vetoihin Chelsean suora voitto in 2,51 kertoimella (todennäköisyysarvio 41%). Ottelun tasapeliriski on pieni, sillä Chelsea tarvitsee täyden pistepotin päästäkseen Mestarien liigan paikoille. Antonio Conten miehistö riskeeraa voiton eteen normaalia enemmän myös tasatilanteessa. Vedonlyöntimarkkina on hinnoitellut kohteen niin hyvin, että Chelseaa kannattaa pelata lähinnä viihdevetona.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *