Nyt jos koskaan kannattaa avata tili ille. Uusille pelaajille on tarjolla roppakaupalla bonusrahaa sekä ilmaisrahaa. Avaamalla tilin nyt saat ensitalletusbonuksen 100e/100% sen lisäksi saat 10e ilmaista pelirahaa pokeriin sekä 20euron rahat takaisin takuun championsliiga finaaliin. Eli saat Champions league finaaliin tekemästä ensinmäisestä single vedostasi panokset takaisin aina 20euroon asti! Tarjous on voimassa vain 25.5-28.5 Tilin avanneille pelaajille, joten ei kannata odotella vaan avata tili välittömästi.

[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Avaamalla tilin nyt saat 130euron edestä etuja, sen lisäksi pääset osallistumaan ilmaisetvedot.com sivujen kampanjoihin ja kilpailuihin. Tälläkin hetkellä on käynnissä vedonlyöntikilpailu, jossa on jaossa 180euroa kahisevaa suoraan pelitilille. Kilpailu jatkuu aina jalkapallon euroopanmestaruus kisojen finaaliin asti.

Protip: Ratkaise kaveripiirin betsariguru EM-kisoissa ja voita samalla hyviä palkintoja!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *