KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen lauantaivakio sisältää tällä kertaa vain neljä kohdetta Valioliigasta. FA Cupin puolivälierän vuoksi useat Valioliigaottelut ovat siirretty. Mielenkiintoiselta kupongilta löytyy poikkeuksellisen paljon varmaideoita!

Kohteen perässä on sen todennäköisyysarvio (1-X-2). Vertaa näitä lukuja peliprosentteihin, niin löydät yli- ja alipelatut merkit.

1: Bournemouth-WBA (62-21-17)

Kotijoukkue Bournemouth on ollut alkuvuoden hyvässä vireessä. Nyt tahti on alkanut hieman hiipua, sillä takana on neljä voitotonta ottelua. Vierailija WBA:n tilanne on todella tuskainen. Tappioita tulee viikko toisensa perään, eivätkä joukkueen peliesitykset lupaa yhtään parempaa. Bournemouth on selvästi parempi joukkue ja yli 60% suosikki. Kotivoitto on kuitenkin ylipelattu lukemiin 71%, eikä Bournemouthia kannata tällä lapulla jättää varmaksi, sillä oikein pelattuja suosikkipankkeja riittää. Merkitse kohde mielellään umpeen.

2: Huddersfield-Crystal Palace (35-28-37)

Sarjanousija Huddersfield järjesti vuosisadan myllyn viime lauantaina Swanseaa vastaan, mutta jäi käsittämättömästi silti 0-0 tasapeliin. Huddsin neljä viimeistä peliä ovat saldolla 2-1-1, ja ainoa tappio on Tottenhamin vieraana. Palace on kärsinyt valtavista poissaoloista viime viikot, mutta nyt nippu laatupelaajia tulee takaisin ml. ykköstähti Wilfried Zaha. Vakioveikkaajilta on hukkunut joukkueiden perustaso, sillä Huddersfield on pelattu selkeäksi suosikiksi. Kotivoitto on syytä ohittaa, ja pienellä lapulla vain 26% merkitty Palace kelpaa myös ideavarmaksi!

3: Stoke-Everton (35-27-38)

Stoken voitoton putki jatkui maanantaina 0-2 tappiolla Manchester Cityä vastaan. Potters on edelleen suurissa vaikeuksissa maalinteon kanssa, joten voitot ovat tiukassa. Evertonin kausi on pelastunut kotivoittojen avulla. Vieraissa Toffees on ollut saamaton. Kyseessä on hyvin ympäripyörä matsi, joka on pelattu myös Vakion puolella kohdalleen. Merkitse kohde umpeen, jos mahdollista.

4: Liverpool-Watford (76-15-9)

Liverpool hävisi hieman epäonnisesti Manchester Unitedin vieraana 2-1 viime lauantaina. Kokonaisuutena Pool on ollut pelillisesti erinomaisessa kevätvireessä, ja avainpelaajat ovat terveinä. Watfordin vierasesitykset ovat olleet jo pitkään surkeita, sillä Hornetit ovat tehneet kahdeksassa edellisessä reissupelissä vain kaksi maalia. 82% pelattu Liverpooliin ei kannata uhrata vaihtomerkkejä.

5: Manchester Utd-Brighton (73-19-9)

Kyseessä on FA Cupin puolivälierä. United joutuu kokoamaan itsensä karvaan pettymyksen jälkeen, sillä joukkue hävisi Sevillalle Mestarien liigassa tiistaina 1-2 ja putosi jatkosta. Valioliigassa takana on kolme voittoa ja lauantaina kaatui verivihollinen Liverpool. Brighton pelaa loistavaa kautta, mutta vieraskentällä joukkue on ollut aseeton etenkin suurseuroja vastaan. United kelpaa varmaksi hieman ylipelattunakin. Joukkueen motivaatio on varmasti huipussaan, sillä FA Cup on nyt ainoa jäljellä oleva sauma voittaa pokaali tällä kaudella.

6: Wolves-Burton (72-20-8)

Sarjakärki Wolves palasi nopeasti raiteilleen lauantaisen Villa-tappion jäljiltä. Sudet hoitelivat Readingin tiistaina helposti lukemin 3-0. Burton hävisi Sheffield Unitedin vieraana 2-0. Albion ei ole tehnyt maaliakaan neljään otteluun ja osunut vain kerran seitsemässä matsissa. Burtonin ainoa realistinen sauma pisteisiin on 0-0 -tasapeli. Wolves on hieman ylimerkitty, ja 12% pelattu tasuri kannattaa poimia budjetin kestäessä mukaan. Pienillä järjestelmillä Wolvesin voi jättää tylysti varmaksi.

7: Leeds-Sheffield Weds (55-25-20)

Äskettäin suoritettu valmentajanvaihdos ei ole piristänyt merkittävästi Leedsiä. Joukkueella on takana vain yksi voitto kuudesta ottelusta, mutta asema sarjan keskikastissa on turvallinen. Vierailija Sheffield Weds on valunut jopa putoamistaisteluun, sillä takana on vain yksi voitto 13 edellisestä ottelusta. Viikko sitten Pöllöt jäivät 1-1 kotitasuriin Boltonin kanssa. Leeds on luokkaa vahvempi ja selvä kotisuosikki. 56% merkitty ykkönen kelpaa vallan hyvin varmaksi.

8: Birmingham-Hull (37-29-34)

Birminghamin tilanne alkaa näyttää todella tukalalta. Koko kauden putoamisviivalla rimpuillut joukkue on hävinnyt nyt seitsemän peliä putkeen. Kaikki on kuitenkin mahdollista, sillä 21. sijalla oleva Barnsley on vain kolmen pisteen päässä. Hull on alkanut parantaa otteitaan kiitos Abel Hernandezin. Kuukausia sivussa ollut kärkimies on palannut avaukseen ja nostanut Hullin hyökkäystehoja. Viikolla kaatui Ipswich komeasti 0-3 vieraissa. Birmingham ansaitsee pienen suosikkiaseman, mutta Vakiossa kohde on pelattu väärin päin. Rohkeat ottavat Birminghamista varman ykkösen, mutta 1X tai 1_2 eivät ole huonoja optioita.

9: Brentford-Middlesbrough (39-27-34)

Brentfordin playoffs-haaveet ovat kokeneet kolhuja viime viikkoina, sillä takana on kaksi peräkkäistä tappiota. Boron kohtaaminen on kevään ratkaisuottelu, sillä vierasjoukkue on sijalla kuusi, kahdeksan pistettä Brentfordia edellä. Tappio tästä sinetöisi todennäköisesti Brentfordin noususaumat. Middlesbrough on voittanut kolme peliä putkeen ja viiden matsin saldo on komea 4-1-0. Tästä huolimatta tasoero ei riitä vierassuosikin asemaan. Vain 27% pelattu Brentford on mainio varmaidea!

10: Bristol City-Ipswich (47-27-26)

Bristol Cityn vuosi 2018 on ollut kamalaa katsottavaa. Joukkueen hyvä alkukausi on sulanut käsiin, mutta City roikkuu yhä playoffs-paikkojen tuntumassa syksyn hurjan voittoputken ansiosta. Ipswich hävisi Hullille 0-3 tiistaina. Joukkue on ollut viime aikoina kelpo vireessä etenkin vieraskentällä, josta on saldona 3-2-0 viidestä ottelusta. 59% pelattu City kannattaa ohittaa, sillä Ipswichillä on myös saumat vielä playoffs-taisteluun.

11: Sheffield United-Nottingham (53-27-20)

Sheffield Unitedin neljän vierasottelun mittainen putki päättyi viime lauantaina. Blades palasi jälleen kotiyleisönsä eteen ja kaatoi Burtonin tyylikkäästi 2-0. Kyseessä oli kolmas kotivoitto putkeen, ja playoffs-paikat ovat yhä haarukassa. Nottingham ei ole kärsinyt tappioita kuuteen otteluun. Aitor Karanka on saanut Forestin kurssin käännettyä ja puolustuksen kuntoon. Takana on myös kaksi 0-0 tasuria. Kyseessä on hyvin vähämaalinen matsi, jossa kotivoitto tekee mieli varmistaa tasapelillä.

12: Sunderland-Preston (22-28-52)

Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Sunderland on matkalla League 1 -tasolle. Kausi on ollut alusta asti täynnä tuskaa, eikä mikään viitaa kurssin kääntymiseen. Black Cats ei ole voittanut yhdeksään otteluun ja onnistunut muutenkin kaatamaan lähinnä muita kriisiseuroja. Prestonin tekeminen on ollut läpi kauden laadukasta ja playoffs-paikka on realistinen tavoite. PNE on selvä suosikki vieraissa, sillä tasoeroa joukkueiden välillä riittää. Vakiossa 53% pelatun vierasvoiton rinnalle voi poimia tasapelin, jos aiemmista kohteista on löytynyt jo paljon hyviä varmoja.

13: Norwich-Reading (58-26-16)

Norwich on pelannut nyt seitsemän ottelua ilman voittoa, ja playoffs-paikat alkavat kadota näköpiiristä. Nyt on viimeiset saumat korjata tilanne, kun vastaan asettuu surkeassa iskussa oleva Reading. Viime kauden playoffs-finalistit ovat todellisessa putoamisvaarassa, ja viikolla tuli turpaan Wolvesilta 3-0. Readingin kurssi ei ota kääntyäkseen, ja joukkue on selvä altavastaaja Carrow Roadilla. 55% pelattu Norwich kelpaa hyvin päätöskohteessa varmaksi kotivoitoksi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Parhaat varmat: 4:1, 9:1, 13:1
Parhaat ohipelit: 2:X2, 8:1X, 10:X2

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *