Lauantain Vakioveikkaus voidaan rakentaa muutaman jättisuosikin varaan. Niiden seuraksi on tarjolla herkullisia ohipelejä – alkaen heti ykköskohteesta. Ottelun perässä on sen todennäköisyysarvio (1-X-2). Vertaa näitä lukuja kohteiden peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut merkit.

Huom! Poikkeuksellisen talviset olosuhteet voivat johtaa viikonloppuna otteluiden perumiseen Englannin alasarjoissa. Tällä hetkellä mm. kaksi Championship ja neljä League 1 -ottelua on jo peruttu. Kannattaa seurata tilannetta lauantaina ja jättää kuponki sisään mahdollisimman myöhään muiden peruuntumisten varalta.

1: Watford-WBA (54-26-20)

Watford on parantanut selvästi otteitaan Javi Garcian tultua manageriksi tammikuun lopussa. Loukkaantumislista on edelleen pitkä, ja nyt lasarettiin joutui myös talvihankinta Gerard Deulofeu. Vierailija WBA:lla menee edelleen heikosti, ja joukkueen asema sarjan hännillä on tukala. Pelikansa on liioitellut joukkueiden tasoeroa pahasti, joten 68% pelattu Watford on syytä ohittaa.

2: Southampton-Stoke (52-28-20)

Southampton on hävinnyt vain yhden kuudesta liigapelistään, ja kyseinen tappio tuli kovakuntoista Liverpoolia vastaan. Otteissa on selvää parannusta alkutalveen, mutta voitot ovat tiukassa. Stoke on myös parantanut valmentajanvaihdoksen jälkeen ja hävinnyt vain kerran viidessä ottelussa. Viikko sitten se oli todella onnekas Leicesterin vieraana. Southampton on pykälää laadukkaampi ja jäänyt Vakiossa alimerkityksi – varma ykkönen.

3: Tottenham-Huddersfield (83-12-5)

Spurs on tällä hetkellä liigan kovakuntoisin joukkue: kuuden pelin saldo on 4-2-0 ja kymmenen matsia on pelattu lukemin 7-3-0. Viikolla Tottenham myllytti kuusi maalia Rochdalen reppuun cupissa. Huddersfield on ollut koko kauden aseeton kärkijoukkueita vastaan, eikä Lontoosta kannata odottaa ihmeitä. Spurs kelpaa jättisuosikkina varmaksi.

4: Leicester-Bournemouth (50-24-26)

Leicester on pelannut nyt neljä ottelua ilman voittoa. Viikko sitten se myllytti Stokea vastaan, mutta missasi etenkin lopussa paikat ansaittuun voittoon. Bournemouth on pelannut yhdeksän kierrosta saldolla 4-4-1. Viikko sitten se nousi 0-2 tappioasemasta tasoihin Newcastlen isäntänä. Vain 17% pelattu Bournemouth on paras merkki. Rusasmaalisessa pelissä tasurin riski on pieni, joten 1_2 on hyvä valinta.

5: Swansea-West Ham (34-27-39)

Swansean mahtavasti sujunut alkuvuosi katkesi viikko sitten rumaan tappioon Brightonin vieraana. Swans on joutunut pelaamaan kolme ylimääräistä cup-ottelua tammi/helmikuussa uusintojen vuoksi, ja viikolla se paini Sheffield Wedsin isäntänä 2-0 voiton. West Hamin kausi sujuu ailahtelevasti – viikko sitten joukkue jäi odotetusti Liverpoolin jalkoihin. Vakion peliprosentit ovat väärin päin, joten kupongille joko X2 tai pienelle lapulle varma 2.

6: Liverpool-Newcastle (76-16-8)

Liverpoolin peli kulkee tällä hetkellä ja maaleja syntyy kovaa tahtia. Viikko sitten punaisten jalkoihin jäi maalein 4-1 West Ham. Newcastle on piristynyt kovasti ja hävinnyt kahdeksan ottelun aikana vain kerran – sekin Manchester Cityn vieraana. Liverpool on jäänyt lähes puolessa kotipeleistään tasuriin, joten ison rahan lapussa voi hakea 11% ristin mukaan. Pienellä budjetilla Liverpool kelpaa myös varmaksi.

7: Ipswich-Hull (PERUTTU)

Ottelu on peruttu heikkojen sääolosuhteiden vuoksi. Kohde menee arvontaan peliprosenttien mukaisessa suhteessa, jotka ovat tällä hetkellä 50-28-22.

8: Brentford-Cardiff (37-28-35)

Brentford hävisi viikko sitten Leedsin vieraana, mutta tätä edelsi kaksi voittoa hyvillä suorituksilla. Kokonaisuutena Brentford pelaa kelvollisesti ja tavoittelee paikkaa kuuden sakissa. Cardiff on voittanut neljä ottelua putkeen päästämättä maaliakaan. Walesilaisryhmä on yksi sarjan parhaita joukkueista ja kiinni jopa suorassa nousussa. Vakiokansa on ylireagoinut selvästi vieraiden voittoputkeen, joten 28-28-44 pelattu kohde on budjetista riippuen merkittävä joko 1X tai varma 1.

Päivitys: kohde 8 on myös peruttu! Arvotaan peliprosenttien perusteella, eli yllä oleva idea kannattaa unohtaa.

9: Bolton-Preston (30-30-40)

Bolton oli viime lauantain kupongin paras idea ja taisteli ilahduttavasti 0-0 tasurin kovakuntoisen Norwichin vieraana. Takana on kaksi nollapeliä, mutta kokonaisuutena Boltonin esitykset eivät vakuuta. Preston hävisi viikko sitten ensimmäisen kerran kahdeksaan otteluun. Kokonaisuutena PNE on hävinnyt vain kaksi peliä 18 edellisestä ottelusta. Tämä matsi on ennakkoon hyvin vähämaalinen, ja 0-0/1-1 tasuri ei yllättäisi. Vakion peliprosentit eivät tarjoa suuria ideoita.

10: Bristol C-Sheffield Weds (51-26-23)

Bristol City on ollut pari kuukautta valtava pettymys hienon alkukauden jälkeen. Robins on voittanut vain yhden edellisestä kymmenestä ottelustaan. Vierailija Sheffield Wedsin tilanne ei ole juuri parempi. Loukkaantumiset vaivaavat ja rasitteena ovat myös cup-uusinnat. Viime lauantaina Pöllöt hävisivät rumasti 2-4 kotona Aston Villalle. BC on 10% ylipelattu, mutta ohipeli ei erityisemmin maistu. Poimi budjetin mukaan muita merkkejä ykkösen rinnalle.

11: Nottingham-Birmingham (40-29-31)

Nottingham on ollut surkeassa tuloskunnossa jo usean kuukauden ajan. Viikko sitten se kuitenkin hurjasteli komeaan 2-5 vierasvoittoon QPR:n kustannuksella. Alkaako nyt käänne parempaan? Birminghamilla on takana neljä tappiota ilman tehtyä maalia. Synkkä jakso on upottanut joukkueen taas putoamisviivan alle. Kyseessä on hyvin vähämaalinen kahden heikon joukkueen kohtaaminen. 60% pelattu kotivoitto on syytä ohittaa.

12: Derby-Fulham (43-26-31)

Alkutalven kovassa tikissä ollut Derby on pelannut ilman voittoa jo neljä kierrosta. Kolmen edellisen matsin aikana sen verkkoon on tehty aina vähintään kaksi maalia, joten kivikova puolustus on alkanut rakoilla pahasti. Fulham on puolestaan loistavassa iskussa ja kaatoi viime lauantaina jopa sarjakärki Wolvesin. Alkukauden kompuroinut joukkue on vihdoin tasollaan. Kahden laatujengin kohtaamisessa maistuu varma 1, sillä Derby on saanut vain 37% kannatuksen.

13: Aston Villa-QPR (69-20-11)

Villa palasi viime viikolla takaisin voittojen tielle kahden heikomman tuloksen jälkeen. Joukkueen saldo on hurja 8-1-1 edellisestä kymmenestä ottelusta. QPR otti rumasti turpaan 2-5 heikkoa Nottinghamia vastaan. Kyseessä oli kolmas tappio neljän kierroksen sisällä, joten paras pelivire on nyt taantumassa. Aston Villa on hieman ylipelattu, mutta pienellä budjetilla kotivoiton jättäminen varmaksi ei ole mikään suuri synti.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Parhaat varmat: 2:1, 3:1, 12:1 Derby

Parhaat ohipelit: 1:X2, 8:1X, 11:X2

vakio 3.3.2018

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *