Tiistain Vakiokuponki sisältää Mestarien liigaa sekä otteluita Englannin Championshipistä ja League 1:stä. Vakiosta löytyy monta pahasti ylimerkittyä kotisuosikkia, joiden ohipelit palkitsevat mukavasti.

1: Chelsea-FC Barcelona (29-29-42)

Kyseessä on ensimmäinen osaottelu kahden suurseuran välillä. Chelsean kone on yskinyt koko alkuvuoden, mutta takana on nyt kaksi selkeää kotivoittoa helpoista vastustajista. FC Barcelona on edelleen tappioitta kuluvalla La Liga -kaudella, ja espanjalaiset ovat suosikkeja myös vieraskentällä. Vaikea kohde, joka on suht oikein pelattu myös Vakion puolella.

2: FC Bayern-Besiktas (86-10-4)

Bundesliigan superjoukkue FC Bayern on jättisuosikki Besiktasia vastaan. Munchenin ylpeys on voittanut käsittämättömät 15 ottelua putkeen, ja kompurointi olisi tässä kohtaa iso yllätys. Vaihtomerkit kannattaa Vakiossa säästää muihin kohteisiin.

3: Aston Villa-Preston (47-30-23)

Aston Villan seitsemän ottelun voittoputki katkesi tylysti Fulhamin vieraana. Villa jäi ottelussa täysin jalkoihin, ja takana on useita nihkeitä suorituksia. Preston on hävinnyt vain kerran 16 ottelusta. Se taisteli lauantaina tasapelin sarjakärki Wolvesilta myös vajaamiehisenä. Ohitetaan selkeästi ylipelattu Villa, jonka tähtihyökkääjä Adomah on todennäköisesti yhä sivussa.

4: Middlesbrough-Hull (54-27-19)

Middlesbrough oli aseeton Cardiffin vieraana lauantaina ja hävisi ansaitusti 1-0. Nihkeä kausi siis jatkuu. Hull otti 10 päivää sitten todella tärkeän vierasvoiton Nottinghamilta 0-2 ja nousi putoamisviivan päälle. Tiikerit ovat pelanneet jo pitkään tuloksiaan paremmin, mutta maalit ovat olleet tiukassa. Paras pelivalinta Vakiossa on ohittaa 70% pelattu Middlesbro. Hull pelasi perjantaina FA Cupissa, joten joukkueella on tärkeä lepoetu. Boro pelasi oman ottelunsa lauantaina, joten Hull saa yhden tärkeän palautumispäivän lisää.

5: Sheffield Utd-QPR (57-23-20)

Sheffield United pelasi perjantaina FA Cupissa, jossa se hävisi Valioliigan Leicesterille maalein 1-0. Blades saa otteluun merkittävän yhden päivän lepoedun lauantaina pelanneeseen vierailijaan verrattuna. QPR on pelannut hyviä otteluita alkuvuoden ja kaatoi ansaitusti Boltonin lauantaina. Vieraissa tulokset ovat kuitenkin järjestään surkeita. Vakiossa Sheffield United kelpaa varmaksi aavistuksen ylipelattuna.

6: Millwall-Sheffield Weds (44-30-26)

Millwall on hyvässä iskussa – takana on kuusi tappiotonta ottelua. Lauantaina se kaatoi Birminghamin vieraskentällä 0-1. Sheffield Weds taisteli lauantaina FA Cupissa 0-0 tasapelin Swansean kanssa. Pöllöt pelasivat myös viime tiistaina, joten kyseessä on kolmas ottelu viikon sisään. Millwall on suht oikein pelattuna hyvä varmaidea tällä kupongilla. Vierasjoukkueen rosteri on tiukoilla.

7: Nottingham-Reading (38-28-34)

Nottingham rimpuili vaivoin 0-0 tasapelin lauantaina sarjajumbo Burtonin vieraana. Forest ei ole tehnyt maaliakaan neljään otteluun ja alamäki vain syvenee. Reading on voittanut vain kaksi neljästätoista edellisestä pelistään. Kyseessä on kahden alavireisen joukkueen ympäripyöreä kohtaaminen. Vakiossa paras merkki on 29% pelattu Reading.

8: Brentford-Birmingham (57-27-16)

Brentford katkaisi nihkeän putken kaatamalla Sunderlandin 0-2 lauantaina. Bees loi ottelussa maaliodotusta enemmän kuin kahteen kuukauteen. Birminghamin orastava nousuvire on katkennut kahteen tappioon, joissa joukkue on jäänyt maaleitta. Brentford on kaksikosta selvästi vahvempi, mutta 73% pelattu ykkönen on törkeästi liikaa. Ohipeli ei oikein maistu, mutta kohde on siinä tapauksessa syytä raksia umpeen.

9: Barnsley-Burton (46-28-26)

Barnsleyn tilanne näyttää tukalalta, sillä joukkue on onnistunut voittamaan vain kerran 17 otteluun. Tykes saa merkittävää lepoetua tänään, sillä joukkue ei pelannut lainkaan lauantaina. Burton on voitoitta seitsemässä ottelussa ja pelannut kaksi 0-0 tasapeliä peräkkäin. Vastakkain ovat kaksi sarjan heikointa joukkuetta, jossa 58% pelatun kotivoiton ohitus on paras idea.

10: Bolton-Sunderland (47-28-25)

Bolton on noussut talven aikana tasaisesti kohti keskikastia. Nyt joukkueella on takana kaksi 2-0 tappiota, ja kyseessä on kolmas peli viikon sisään. Sunderland saa lepoetua, mutta riittääkö se mihinkään? Sunderlandin alamäki jatkui lauantaina taas yhdellä tappiolla. Vakiossa 49-30-21 pelattuun kohteeseen houkuttelee 1_2.

11: Shrewsbury-Gillingham (53-26-21)

Kotijoukkue Shrewsbury menetti sarjan piikkipaikan lauantaina hävittyään hurjassa vireessä olevalle Rotherhamille 0-2. Nyt vastaan asettuu luokkaa heikompi Gillingham. Vieraat ovat hyvässä iskussa, sillä 11 ottelun saldona on vain tappio kovalle Wiganille. Gillingham on jopa vieraissa parempi kuin kotonaan, joten sillä on hyvät mahdollisuudet jatkaa Shrewsburyn alamäkeä. Ohitetaan 71% pelattu kotivoitto.

12: Fleetwood-Portsmouth (33-29-38)

Kotijoukkue Fleetwood putoaa tällä hetkellä sarjataulukossa kuin kivi: takana on nimittäin seitsemän peräkkäistä tappiota. Vierailija Portsmouth muistetaan Harry Redknappin valmentamana vielä Valioliigasta. Nyt Pompey yrittää paluuta Championship-tasolle. Vakiossa Portsmouth on sen verran ylimerkitty, että ykkönen kannattaa poimia mukaan. Jos rahat loppuvat kesken, niin vierasvoiton voi jättää varmaksi.

Parhaat varmaideat: 2:1, 5:1, 6:1
Parhaat ohipelit: 3: X2, 4: X2, 11: X2

vakioveikkaus tiistai 20.2.2018

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *