KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Norjan Eliteserienissä pelataan viikonloppuna 15. kierros, eli kausi on tasan puolivälissä. Oslossa kohtaavat lauantaina Vålerenga sekä sarjanousija Bodø/Glimt. Ottelussa on tarjolla mahtava peli-idea.

Kotijoukkue Vålerenga on vuodesta toiseen väärässä päässä sarjataulukkoa. Kyseessä on pääkaupunki Oslon suurseura, jolla on resursseja sekä nykyään myös uusi kotistadion. ’Enga’ on tälläkin hetkellä vasta sarjataulukon sijalla kahdeksan, vaikka päävalmentajana häärää mestarillinen Ronny Deila.

Vålerengan edelliset ottelut ovat olleet hyvin vähämaalisia. Kuusi peliä peräkkäin jompikumpi joukkueista on jäänyt nollille, ja Vålerenga on tehnyt näissä otteluissa vain yhteensä kolme maalia. Viikko sitten VIF hävisi Rosenborgin vieraana 3-0 saamatta pahemmin tilanteita aikaan.

Vierasjoukkue Bodø/Glimt oli under-vihjeenä myös viikko sitten, jolloin sarjanousija kohtasi jumbojoukkue Sandefjordin. Ottelu päättyi 1-1, ja kyseessä oli jälleen erittäin tilanneköyhä ottelu. Glimtin peleissä ei juuri verkko heilu, ja joukkueen puolustus on edelleen sarjan kolmanneksi paras! Vain kärkikaksikko Brann ja Rosenborg ovat päästäneet vähemmän maaleja.

Bodø/Glimt on vieraissa hyvin konservatiivinen joukkue, jonka saldona on vain kolme tehtyä maalia seitsemään otteluun. Vålerenga on myös ollut yksi sarjan vähämaalisimpia joukkueita, joten ottelun maaliodotus jää todella matalaksi. Jostain syystä mm. tarjoillee alle 2,5 maalin vaihtoehdolle jopa 2,02 kerrointa (todennäköisyysarvio 61%). Tämä kelpaa loistavasti vetoihin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!