Loukkaantumisista koko kauden rajusti kärsinyt Vancouver Canucks pelasi jälleen monet vedonlyöjätkin yllättäneen ottelun, nollaten Ryan Millerin johdolla yhden liigan parhaista joukkueista Columbus Blue Jacketsin 0-3. Ennen kautta moni tuomitsi Canucksin kokoonpanon helvetin seitsemänteen esikartanoon suorilta. Valmentaja Willy Desjardins on osoittanut joukkuepelin tärkeyden ja koko kauden Canucks on pysytellyt playoff viivan tuntumassa ikäänkuin kenenkään huomaamatta. Ruotsalaisvahvistuksista vieläkin riippuvainen Canucks on pelannut mielettömän vahvaa puolustuspeliä lähes koko kauden muutamaa lipsahdusta lukuunottamatta. Tänään Tortorellan valmentamalla Jacketsilla ei ollut mitään jalansijaa illan ottelussa. Ryan Millerin peli muistutti Buffalon päiviltä tuttua vezina-tason maalivahtipeliä. Nollapeli ei ollut koko ottelussa edes uhattuna.

 

Loukkaantumisista ei voi olla puhumatta ajatellen canucksin kautta 2016-2017. Puolustuslinja ei ole missään vaiheessa pelannut täysin terveenä ja milloin kukin avainpelaaja on pudonnut pois pidemmäksi aikaa lasarettiin. Desjardins on kuitenkin saanut rivinsä puhaltamaan yhteen hiileen ja Canucksin saadessa ottelun avausmaalin, on ollut joukkuetta äärimmäisen vaikea puhkoa rikki. Peli muistuttaakin menneitten vuosien menestyksekkäitä ruotsalaismaajoukkueita, joiden voittaminen perustui juuri vähiin virheisiin ja nihilistisen passiiviseen pelityyliin. Peliä hidastetaan ja maalin takaa ei lähdetä hätiköiden kiekkoa kuljettamaan tai peliä avaamaan. Kaikki tapahtuu tyyliillä, harkiten. Jos Vancouver Canucks etenee tällä kaudella pudotuspeleihin asti, voidaan sitä pitää kiistatta yhtenä helposti suurimmista yllätyksistä koko NHL:ssä.

 

[bonustable num=10 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *