Hienoa kautta jälleen pelaava Vancouver Canucks ei jättänyt mitään sattuman varaan yön ainoassa NHL-ottelussa, kun Canucks kohtasi hampaattoman Detroitin. Detroitin kausikin on alkanut hyvin, mutta tänään kotonaan joukkue esiintyi luvattoman heikosti ja löysästi. Karmaisevan pehmeästi pelannut joukkue ei pärjännyt Canucksille missään kolmesta eristä, kun Canucks alkoi Baertschin maalilla tekemään maalejaan jo ensimmäisessä erässä. Manthan tasoituksen jälkeen iski pelkästään Vancouver: Upeaa kautta pelaava kovaotteinen Derek Dorsett, uudelleen Baertschi ja tämän jälkeen Jake Virtanen. Canucks hallitsi kaikkea tekemistä illan ottelussa. Laukauksia, kaksinkamppailuja, pelinopeutta, järjestelmällistä pelaamista. Detroitin kokenut Niklas Kronwall näytti surkeaa esimerkkiä nuoremmilleen yhdessä Canucksin iskemistä maaleista, kun vanha mies vaan liukui vaihtoon ottamatta ainuttakaan luisteluaskelta. Surkeasta vaihdosta kentälle viilettänyt Ouellet ei ehtinyt enää puolustustehtäviin kunnolla, vaan Baertschin johdolla Canucks iski kiekon maaliin. Ihmetystä herätti, miksi ei Detroitin valmentaja Jeff Blashill sanonut tilanteessa mitään tai tehnyt elettäkään osoittaakseen minkäänlaista intensiteettiä Detroitin penkin takana. Kronwall pelasi tilanteen surkeasti.

Nähtäväksi jää miten spurguun kauteen Red Wings yltää tällä kaudella. Esimerkiksi Frans Nielsenin peliminuutit ovat vähentyneet viime kaudestakin ja miestä ei nähdä enää edes Detroitin harvoilla ylivoimilla. Nielsenin, kahdensuunnan erinomaisen entisen Islanders-pelaajan peli on kokenut valtaisan inflaation. Jeff Blashill ei valmentajana ainakaan ole hänestäkään saanut irti muuta kuin huonoa, joten mielenkiinnolla jäämme seuraamaan miten tärkeän Nielsenin roolia saadaan edes hyödynnettyä enää. Väärin valmennetulta joukkueelta Blashillin Detroit usein tällä ja viime kaudella on jo näyttänyt. Kenties valmentajan vaihdokseen alkaa olla aihetta myös Detroitissa. Canucks ansaitsi tänään 1-4 vierasvoittonsa selkeästi paremman joukkuehengen ja systeemin omaavana joukkueena.

 

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *