NHL:ssä nähtiin suomen aikaa illalla odotettu trade deadline. Monia mielenkiintoisia pelaajasiirtoja nähtiin tälläkin kertaa. Los Angeles Kingin kokenut voittaja-manageri Dean Lombardi teki monen mielestä väärän ja huonon peliliikkeen hankkiessaan Bishopin lisäksi playoffseihin kokeneen kehäketjun, jo legendaariseksi pelaajaksi aikaa sitten muovaantuneen Jarome Iginlan. Näen, että Lombardi teki juuri oikean timantti-kaupan hankkiessaan hänet. Mies takoo edelleen ylivoimalla maaleja fantastisella laukauksellaan, puolustaa nyrkeillään joukkuetovereitaan ja tarvittaessa tekee mitä tahansa voiton eteen. Iginla on aina tehnyt otteluissa kaiken mahdollisen mitä hyökkäjä voi, hän on pelin todellisia johtajia. Lombardi tuntee pelin ja tietää mitä tehdä. Kuvitelkaapa sitä sytyttävää liekkiä, mikä Jarome Iginlassa siintää pudotuspelejen vielä kerran alkaessa. Mitään menetettävää ei ole ja tämä jäänee viimeiseksi kaudeksi. Kaikki peliin. Old school kettu tulee tekemään vielä kerran kaikkensa. Tässä on luvassa sitä romanttisinta kiekkoilun seurantaa parhaasta päästä. Tästä peli ja mies elää. Niin tekee myös Jarome Iginla, vielä sen yhden kerran ja suuren rutistuksen.

Avalanche sai takaisin 4.kierroksen conditional pickin plus heidän kontollaan pysyi myös 50% Iginlan palkasta. Sinä teit sen jälleen Dean Pappa. Sinä teit sen jälleen.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *