Valioliigan toisella kierroksella luotetaan vahvasti vierasjoukkueiden kovaan taisteluun. Kotijoukkueilla vielä kovat paineet näyttää faneilleen kauden ensimmäisissä kotiotteluissaan.

Swansea – Man Utd

Punaisilta paholaisilta erittäin vakuuttava startti kauteen ottamalla 4-0 voitto West Hamista. Swansea puolestaan taisteli 0-0 tasapelin Southamptonin vieraissa. Viime kaudella Man Unitedilla oli usein vaikeuksia saada heidän dominointinsa ja pallonhallintansa näkymään tulostaululla. Nämä ongelmat vielä korostui kotikentällä. Nyt on niin vahva startti Old Traffordilta takana, että uskotaan saman menon jatkuvan ja Swansean jäävän jalkoihin.

Man Utd -1.5 @2.25 Pinnacle

 

Burnley – WBA

Ensimmäisellä kierroksella suurimmasta yllätyksestä vastasi Burnley, joka kaatoi Chelsean vieraskentällä lukemin 3-2. WBA puolestaan hoiti kotonaan Bournemouthin 1-0. Nyt vastakkain asettuu Valioliigan kaksi ehkä englantilaisinta joukkuetta. Tänään luvassa siis pitkiä palloja, erikoistilanteita ja mahdollisesti puskumaaleja. Maaliodottama on kuitenkin hyvin matala, eikä 0-0 tulosvetokaan olisi huono ajatus. Mikäli ottelu ei pääty tasan, niin erittäin todennäköisesti voittava joukkue tekee vain sen yhden maalin enemmän kuin toinen. Burnleyn kerroin on ottanut vähän ilmaa alleen tuosta Chelsea voitosta, joten koitetaan pelata heitä vastaan.

WBA +0.5 @1.58 Pinnacle

 

Muita ideoita:

Arsenal -1.5 @3.60

Brighton +0.5 @2.20

 

Vihjeet tarjoaa: Betsiblogi

 

Muistahan käydä myös ottamassa osaa vedonlyöntikisaan Valioliigasta, mm. 55″ Samsungin LED TV palkintona.

 

 vedonlyöntibonus

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *