Voita unelmien kiekkomatka Vegasiin!

Kotimainen Liiga pyörähtää taas käyntiin ja se on merkki siitä, että lätkäkausi on virallisesti alkanut! Tämän kunniaksi pistämme nyt suomalaisille pelaajillemme jakoon upeita matkapaketteja Vegasiin, jossa pääset seuraamaan NHL-joukkue Golden Knightsien avauskauden otteita. Matkapaketti on sinun, jos lyöt yhdellä kampanjaviikolla suurimman voittaneen vedon (nettovoitto).

[flytonic-button text=’AVAA TILI!’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’yellow’ border_color=’custom’ border_color_custom=’#000000′ text_color=’lgt’ ]

Vegas odottaa!

Kisa Vegasin matkoista käydään viitenä viikkona, 4.9. – 8.10. välisenä aikana. Pelaaja joka onnistuu yhden kampanjaviikon aikana lyömään suurimman voittaneen vedon (nettovoitto), pääsee ystävänsä kanssa upealle VIP-lätkäreissulle Las Vegasiin! Esimerkiksi: Jos asetat €20 vedon kertoimella 50.0 ja voitat vedon, nettovoittosi on €980. Jokaisen kampanjaviikon paras palkitaan, joten jaossa on siis yhteensä viisi kappaletta Vegasin reissuja!

Joka viikko on tarjolla myös muhkeita ilmaisvetoja sijoille 2 – 10 sijoittuneille.

Vedot tulee asettaa jääkiekkokohteisiin. Yhdistelmävedoissa vähintään yhden kohteen tulee olla jääkiekkokohde.

Kaikilla laitteilla asetetut vedot hyväksytään kampanjaan.

 vedonlyöntibonus

Viikoittaiset palkinnot:

Viikoittainen pääpalkinto – Kahden hengen VIP-matka Las Vegasiin, Vegas Golden Knightsien NHL-otteluun!
• Lennot 23.11. – 27.11.
• Lentokenttäkuljetukset
• Majoitus Caesars Palace -hotellissa
• Pääsyliput Vegas Golden Knights – San Jose Sharks -otteluun

2. Palkinto: 300€ Ilmaisveto
3. Palkinto: 200€ Ilmaisveto
4. – 5. Palkinto: 100€ Ilmaisveto
6. – 10. Palkinto: 20€ Ilmaisveto

in matkassa Vegasiin!

1. Kampanja alkaa 4. syyskuuta 2017 ja päättyy 8. lokakuuta 2017. Kampanja käydään viikoittain alkaen maanantaisin kello 01:01 ja päättyen seuraavana maanantaina kello 00:59

2. Kampanja on tarkoitettu vain Suomesta rekisteröityneille pelaajillemme.

3. Kampanjaan osallistuvan vedon tulee sisältää vähintään yksi jääkiekkokohde. Yhdistelmävedoissa vähintään yhden kohteen tulee olla jääkiekkokohde. Huomioitavaa on, että tässä viikoittain käytävässä kampanjassa kaikkien vetojen tulee ratketa kyseisen kampanjaviikon aikana (Alkaen maanantaina kello 01:01 ja päättyen seuraavana maanantaina kello 00:59).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *