Avaa tili UNIBETILLE ja nappaa Suomen helpoin talletusbonus!
100% / 100€ asti ja kierrätys vain 4x min. 1,40 kertoimella.

Neljättä kauttaan Toronto Maple Leafsia edustava Komarov liittyy NordicBetille intoa puhkuen. Komarov tulee jatkossa tarjoamaan NordicBetin asiakkaille mahdollisuuden nähdä NHL-maailman kulissien taakse ja tutustuttamaan faneja Toronton jääkiekkopyhättöön. Yhteistyön aloituksen kunniaksi NordicBet tarjoaa sinulle mahdollisuuden voittaa joko huiman, 5000 euron arvoisen NHL-matkalahjakortin tai yhden kymmenestä, Komarovin nimikirjoituksella varustetusta pelipaidasta.

Voita NHL-matka

NordicBet tarjoaa sinulle mahdollisuuden voittaa joko huiman, 5000 euron arvoisen NHL-matkalahjakortin tai yhden kymmenestä, Komarovin nimikirjoituksella varustetusta pelipaidasta.Osallistuminen on helppoa.  Jokainen kampanja-aikana talletettu 10€ on arpalippu. Maksimimäärä arpalipuille on 20 kappaletta. Mikäli talletat kampanja-aikana esimerkiksi 150 euroa, olet oikeutettu 15 arvontakupokkeeseen.

 

[flytonic-button text=’SIIRRY NORDICBETILLE TÄSTÄ’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/nordicbet/’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’custom’ bg_color_custom=’#1e73be’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Nappaa Leovegasilta markkinoiden suurin ilmaisveto!
  • Avausbetsistä 100% ilmaisveto 100€ asti!
  • Betsivalikoima markkinoiden parhaimmmistoa
  • Palkittu & helppokäyttöinen mobiilikasino
Nappaa 100€ ilmaisbetsi
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *