-ufc-packalen-kisa

järjestää UFC aiheisen kilpailun, missä sinulla ja valitsemallasi kaverillasi on ainutlaatuinen mahdollisuus lähteä Pohjois-Irlantiin seuraamaan UFC-matseja. Belfast tarjoaa ottelutapahtuman lisäksi erinomaisen ympäristön monenlaiseen hauskanpitoon, joten laita hanskat käteen ja ota osaa kilpailuun laita!

Näin osallistut arvontaan:

  1. Siirry in sivuille alapuolelta.
  2. Rekisteröidy arvontaan sivuilta löytyvästä napista.
  3. BETSAA (Jokaisesta 5€ vedosta mihin tahansa urheiluun saat yhden lipun arvontaan. Jos pelaat UFC/MMA/CAGE -kohteita, niin saat tuplalipun jokaisesta 5€ vedosta.)
  4. Kerää niin monta lippua kuin haluat, mitä enemmän sitä paremmat mahdollisuudet voittoon.
  5. Kilpailu on voimassa kahtena viikkona, joina molempina jaetaan 1 matkapaketti: 19.10. – 25.10. &
    26.10. – 1.11.

Jos et ole vielä in jäsen saat nyt tervetuliaisbonuksena yhteensä 110€ lisäarvoa talletuksillesi! in starttipakettiin kuuluu 100€ talletusbonus & 10€ riskitön mobiiliveto.

siis tuplaa ensimmäisen talletuksesi 100€ saakka ja lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilivetosi on automaattisesti riskitön. Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.40 kertoimilla!

[flytonic-button text=’BETSAA ITSESI UFC MATSIIN TÄSTÄ’ linkurl=’/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’normal’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *