BetHard Trustly kilpailu

BetHard yhdessä Trustlyn kanssa laittaa yhteensä 8 ylellistä EM-pakettia jakoon! Seuraa BetHardin sivuston tarjouksia toukokuun ajan, sillä näitä voittoja et halua missata!

BetHard jakaa joka viikko 2 EM-pakettia, ja osallistuminen arvontaan on erittäin helppoa – tee vain talletuksesi Trustly-palvelun kautta, ja parannat voittomahdollisuuksiasi tekemiesi talletusten avulla. Jotta voittajalistojen julkistamisia odotellessa ei aika kävisi pitkäksi, on kampanja-aikana tarjolla lukuisia etuja ja kampanjoita sekä vedonlyöntiin että casinolle.

VIP-Paketit sisältää:

  • 2 lippua otteluun Ruotsi-Irlanti, joka pelataan 13. kesäkuuta Stade de France-stadionilla Pariisissa
  • 2 yötä 4-tähden virallisessa UEFA-hotellissa, 12.-14. kesäkuuta
  • Pääsy ennen ottelua olevaan tapahtumaan Pavillon Royal Maisonilla. Tarjolla on ruokaa, juomaa, ja seurassa ovat myös Pontus Kåmark ja Kenneth Andersson legendaarisesta vuoden 1994 maajoukkueesta

Hyödynnä nyt mahdollisuutesi voittaa ainutlaatuinen EM-paketti alkaa torstaina 5. toukokuuta, ja se kestää aina sunnuntaihin 8. toukokuuta saakka. Älä ohita tilaisuutta nähdä Zlatan livenä kesäkuussa Pariisissa, sillä sinun tulee vain tehdä talletuksesi Trustlyn kautta BetHardille osallistuaksesi arvontaan!

Sen lisäksi, että keräät itsellesi pian liput Ruotsin ensimmäiseen EM-otteluun, keräät itsellesi myös ilmaiskierroksia näiden päivien aikana. Jokainen vähintään 25€ talletus antaa sinulle välittömästi 40 ilmaiskierrosta peliin Starburst.

[flytonic-button text=’AVAA TILI TÄSTÄ’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene/bethard/’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’green’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *