EMkisat
in vedonlyönti kampanja tarjoaa mahdollisuuden voittaa unelmamatka jalkapallon EM-kisoihin! Jalkapallossa on kyse tilanteiden hyväksikäyttämisestä, joten älä siis hukkaa tätä loistavaa mahdollisuutta upottaa kyntesi Jalkapallon EM-Kisalippuihin!
Taklaa armotta ja hoida liput kotiin!
Tee vähintään €10 talletus ja pelaa se in Vedonlyönnisssä (min. kerroin 2.0) mobiililaitteella, niin saat automaattisesti arpalipukkeen EM-Kisat 2016 arvontaan, jossa voit voit voittaa jalkapallohullun viikonlopun kanssamme!

Palkintopaketti:

  • Pääsylippu Englannin otteluun vuoden 2016 Jalkapallon EM-Kisoissa
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Kaksi yötä neljän tähden hotellissa
  • VIP illalliset
  • Urheiluasu

[flytonic-button text=’AVAA TILI JA OSALLISTU ARVONTAAN’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’normal’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

vedonlyöntibonus

Avaa nyt tili ille ja saat vedonlyöntibonuksen. Aloittamalla nyt pelaamisen Vedonlyönnissä, saat 100% bonuksen aina €50 saakka.

[flytonic-button text=’AVAA TILI JA LUNASTA BONUS’ linkurl=’www.ilmaisetvedot.com/mene//’ size=’lg’ icon=’none’ bg_color=’normal’ border_color=’normal’ text_color=’lgt’ ]

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *