Washington Capitals otti helpot pisteet Vancouver Canucksista yöllä suomen aikaa. Washingtonissa pelatun ottelun parasta antia olivat Evgeny Kuznetsovin kiemurat ja harhautukset sekä uskomaton mailan ja käsien taiturointi. Mies vei ensimmäisestä erästä lähtien Canucksin puolustusta, kuin kuoriämpäriä. Kuznetsov on taatusti kiistatta yksi top 5 taitavimmista pelaajista kiekon kanssa maailmassa. Hän omaa yllätyksellistä elementtiä, jotain speciaalia ja odottamatonta useissa pelaamissaan vaihdoissa ja juuri sellaista tänäänkin nähtiin. Canucks oli parempi joukkue hivenen ottelun ensimmäisessä erässä ja iskikin ottelun avausmaalin, mutta pian samassa erässä John Carlson ja Lars Eller veivät Capsin jo johtoon 2-1. Tässä erässä olisi ollut canucksin kannalta avaimet pariin lisämaaliinkin, mutta käyttämättä jätti joukkue nekin.

Toisessa erässä Caps otti isännän otteet. Se vyörytti peliä koko 20min Canucksin Markströmin vartioimalle maalille ja lopulta illan maestro, Kuznetsov vei upeasti joukkueensa jo 3-1 johtoon. Capsilla oli paikkoja lisämaaleihinkin, mutta pomput ja markstrom pelastivat Nucksin.

Kolmannessa erässäkin Capitals oli vahvempi selkeästi. Se ohjasi Canucksin hyökkäykset kulmiin ja upeasti torjunut Grubauer otti loput vähät kiinni. Sedinit ja muut Nucksit olivat tänään heikolla pelipäällä ensimmäisen erän jälkeen. Melko väsyneeltäkin Vancouver vaikutti ajoittain, terävän ja valmiin Capsin rinnalla. Capitals voitti lopulta numeroin 3-1, mutta lopputulos olisi voinut olla suurempikin. Niin paljon parempi oli Washington ja Kuznetsov tänään. Päävalmentaja Barry Trotz voi olla myös omiinsa erittäin tyytyväinen nähdyn perusteella. Philip Grubaer Capitalsin maalilla on pelannut mahtavasti myös saamissaan starteissa. Mies on torjunut yli 96% laukauksista, jotka käsittävät 170 kutia kohti maalia viimeisissä 6 pelaamassaan ottelussa. Se on rajua lukemaa se. Holtbyn paikkaajaan on siis myös luottaminen. Capitals on tälläkin kaudella vahva joukkue, vaikka kokikin menetyksiä kesällä. Paketti on hyvä ja miehet tuntevat toisensa. Myös ketjut ovat äärimmäisen tasaiset ja myös Brooks Orpikin ottama rooli takalinjoilla näkyy hienosti. Orpik pelaa parisenkymmentä minuuttia per ottelu, blokkaa, taklaa ja liimaa vastustajiaan terävästi. Capitalsille voi tällä hetkellä povata jopa playoffeihin sittenkin kantavaa kevättä.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!