KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Saksan Bundesliigassa pelataan viikonloppuna kauden 30. kierrosta. Sunnuntain iltapelissä Werder Bremen hakee sarjapaikan varmistavaa kotivoittoa RB Leipzigin isäntänä.

Kotijoukkue Werder Bremenin kausi on ollut kokonaisuutena pettymys. Viime kaudella Eurocup-sijoista taistellut perinteinen seura on ollut tiiviisti mukana putoamiskamppailussa. Bremenin kevätkausi on kuitenkin erittäin hyvä, mistä on osoituksena saldo 6-2-2 edellisestä kymmenestä ottelusta. Joukkue on löytänyt selkeästi tasonsa kauden ratkaisuhetkillä.

Kotiottelut ovat sujuneet erityisen hyvin, sillä Bremen ei ole hävinnyt Weserstadionilla sitten lokakuun 29. päivän. Yhdeksän edellistä Bundesliigan kotimatsia ovat sujuneet saldolla 6-3-0! Bremenin riveissä nähdään myös suomalaisväriä, sillä kokenut toppari Niklas Moisander on tuttu nimi vihreäpaitojen avauskokoonpanossa.

Vierailija RB Leipzig taistelee yhä Mestarien liigan paikoista. Joukkue on tällä hetkellä kovassa rasituksessa, sillä se eteni Eurooppa-liigassa aina puolivälieriin saakka. Torstaina Leipzig jäi Marseillen jalkoihin maalein 5-2, mikä pudotti joukkueen europeleistä tämän kauden osalta.

Leipzig pelasi myös tämän viikon maanantaina Leverkusenia vastaan, ja tuossakin ottelussa saldoksi tuli ruma tappio maalein 1-4. Bremen-ottelu on siis kolmas peli seitsemän päivän sisään viikolla, jonka saldona on toistaiseksi 3 tehtyä ja 9 päästettyä maalia.

Leipzig-koutsi Ralph Hasenhüttl tulee todennäköisesti kierrättämään pelaajiaan raskaan viikon päätteeksi. Bremen pääsee puolestaan otteluun ilman ylimääräistä rasitusta. Poimitaan vetoihin todella maistuva Bremen DNB kertoimella 1,87 (todennäköisyysarvio 60%). Bremenin kertoimet ovat parhaillaan selvässä laskussa, joten isoa rahaa menee tällä hetkellä kotivoiton suuntaan!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *