KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Viikonlopun Valioliigakierroksen päättää maanantai-illan ottelu West Hamin ja Stoken välillä. Panoksena on elintärkeitä pisteitä putoamiskamppailussa.

Kotijoukkue West Hamin kausi on ollut valtava pettymys. Kroaattivalmentaja Slaven Bilic sai kenkää jo marraskuussa, mutta peliesitykset eivät muuttuneet David Moyesin alaisuudessa juurikaan paremmiksi. Joukkueen riesana ovat olleet myös jatkuvat loukkaantumiset, ja tälläkin hetkellä puoli tusinaa käyttökelpoista pelaajaa on lasaretissa.

West Hamin kevään pohjakosketus tapahtui kuukausi sitten, jolloin Hammers hävisi Burnleylle 0-3. Omat fanitkin esittivät ottelussa avoimia protesteja seurajohtoa vastaan. Tämän jälkeen West Ham kaatoi kuitenkin Southampton 3-0, ja joukkue puristi myös viikko sitten arvokkaan tasapelin Chelsean kotiluolasta.

Vierasjoukkue Stoken kausi on pykälää pahempi katastrofi. Kymmenen vuoden mittainen Valioliigavisiitti näyttää tulevan päätökseensä, sillä Pottersin saldona on ruma tappioputki kauden ratkaisuhetkillä. Joukkueen edellistä voittoa täytyy hakea 10 kierrosta ja lähes kolme kuukautta.

Stoken ainoa valopilkku on ollut Sveitsin maajoukkuemies Xherdan Shaqiri, mutta ei tämä taituri pysty pitämään luokattomasti esiintyvää joukkuetta yksin Valioliigassa. West Ham on tästä kaksikosta selvästi parempi yhdistelmä, vaikka ei Hammers ole myöskään tällä hetkellä elämänsä vireessä.

Kotijoukkue tarvitsee käytännössä yhden voiton sarjapaikkansa varmistamiseksi, ja siihen on loistava sauma heikon Stoken isäntänä. Poimitaan lapulle West Hamin voitto ilta markkinoiden kärkikertoimella 2,05 (todennäköisyysarvio 57%). Stoken vierassaldo 1-5-10 on koko Valioliigan huonoin, ja tuskin muuttuu paremmaksi tällä visiitillä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *