Pientä Stanley Cup krapulaa on ollut ilmassa ajoittain tällä kaudella Penguinsin leivissä. Sen verran huoletonta, huolimatonta ja virhealtista on Pittsburghin meno ajoittain tällä kaudella ollut. Mike Sullivan valmentajana ei voi olla tyytyväinen tämänkään illan esitykseen. Antti Niemestä eroon hankkiutunut Penguins alkoi kärsiä tämän iltaisesta krapulastaan hyvissä määrin jo ensimmäisessä erässä, sillä Blake Wheeler Jetsin kapteenina iski hattutempun reilu neljässä minuutissa Murrayn taakse. Jets johti ensimmäisen erän jälkeen jo 5-0 ja peli oli käytännössä tältä iltaa ohi.

Loppuerät olivat enemmän tai vähemmän säätöä ja pelailua, sekä Sullivanin kokeilemia ketjusekoituksia, kun Pensin peli ei vaan tänään ottanut uomiinsa. Joel Armia pääsi myös pisteiden ja maalin makuun tänään, samoin kuin legendaarisen todellisen oikean viisinkertaisen Stanley Cup voittajan, Claude Lemieux:n poika Brendan Lemieux, joka viimeisteli loppulukemat 7-1 Jetsille. Lemieux otti yhteen myös toisen kovan, Ryan Reavesin kanssa ottelun kolmannessa erässä. Voidaan siis sanoa, että Brendan Lemieux on todellakin tullut isäänsä, Conn Smythe Trophyn voittaneeseen isäänsä Claudeen. Nuori mies pelasi tänään todella kovaa ja hienoa jääkiekkoa. Samaa ei voida sanoa pehmeästi ja tehottomasti liidelleestä Patrik Laineesta, joka ei merkkauttanut tänäänkään itselleen yhtään ainoata pistettä, joukkueensa seitsemästä tekemästä maalista. Jetsin päävalmentaja Paul Mauricella ei silti ole syytä huoleen, sillä joukkueesta löytyy maalintekovoimaa yllin kyllin. Winnipegin voikin odottaa tästä hienosta voitosta saavan mahtavaa lisäboostia tuleviin otteluihinsa. Myös Patrik Laineelta on lupa odottaa tehojen nostoa tulevalla viikolla. Sen verran noloa on jäädä nollille, joukkueen takoessa seitsemän häkkiä taululle.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *