Winnipeg Jets ja Minnesota Wild ottivat yhteen suomalaisittain yöllä suomen aikaa. Patrik Laineen johdattamat Jetsit olivat tänään pelin päällä. Jo ensimmäisessä erässä maaliverkot alkoivat soida, kun Zucker, Stewart, Armia ja Scheifele osuivat maaleillaan joukkueilleen. Maalivahdit, Hellebuyck ja Stalock eivät puolestaan saaneet mitään kiekkoja kiinni ottelun alussa. Ottelu eteni siis tilanteessa 2-2 toiseen erään. Vauhdista todellista lätkää, taktinen pelaaminen minimissään. Valmentajat äreimmillään. Winnipeg Jets oli silti tullut otteluun voitto mielessä, pelaajat taistelivat kaksinkamppailuissa ja se näkyi.

Toisessa erässä nähtiin myös kaksinkamppailuja ja ihan äärimmillään, sillä Hendricks ja ja Winnik pudottivat myös hanskansa ja ottivat kovaa yhteen nyrkein. Winnipeg iski myös pelillisesti, Perreault ja Trouba veivät Jetsin jo 4-2 johtoon ja Joel Armian otteet näkyivät suomalasittain hienosti, sillä mies alusti upeasti Perreaultin maalin ensimmäisen erän maalinsa jälkeen. Stalock oli voimaton Wild maalilla.

Kolmannessa erässä Wild piti otteen ja iski ratkaiseva mustat verkkoon. Kyle Connor, Bryan Little ja joukkueen kapteeni Blake Wheeler vuoroillaan. Patrik Laine ei ottelussa merkattaunut ainuttakaan tilastomerkintää, mutta joukkueen kannalta ei tänään tarvinutkaan. Winnipeg oli pelin päällä alusta asti ja Bruce Boudreun Wild oli selkeä vastaantulija. Jets on onnistunut voittamaan otteluita tällä kaudella myös silloin, kun Laine on ollut pimennossa ja se on hyvä merkki. Jets on tällä kaudella varteenotettava kova joukkue pudotuspeleihin lähdettäessä ja se on päävalmentaja Paul Mauricen kannalta upea merkki. Joukkue pelaa neljällä ketjulla kovaa ja se kuka maalaa ja kuka ei, ei ole väliä. Jets voitti tänään ansaitusti kotonaan 7-2. Wildille ottelu oli huonosti valmisteltu ennakkoon ja paavelmentaja Boudreau saa ottaa tästä kontolleen vastuun. Mikko Koivu ja Mikael Granlund pelasivat molemmat tänään surkeaa jääkiekkoa vuorostaan ja parannettavaa jää. Joel Armia puolestaan loisti läsnäolollaan, upea ottelu kaikin puolin.

[bonustable num=5 type=’Sportsbook’ orderby=’_as_rating’ ]
Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!