Burnley +1 ahc

KERROIN

1.88
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan kaudesta 2018/2019 on pelattu nyt kolmannes. Liverpool ja Manchester City jatkavat edelleen tappioitta, mutta Chelsea taipui viime lauantaina maalein 3-1 Tottenhamin vieraana. Spurs roikkuu tiukasti kärjen takana voitettuaan peräti 10/13 ottelusta. Pari pykälää alempana Manchester United jatkaa yhä kompurointiaan, eikä Jose Mourinho näytä saavan pelaajistaan tehoja irti.

Lauantain pelitarjonta on tällä kertaa varsin heikkoa, mutta markkinoilta löytyy muutama pienen panostuksen pelivalinta.

Crystal Palace-Burnley

Roy Hodgsonin luotsaama Crystal Palace jatkoi viime lauantaina voitotonta putkeaan. Eagles on napannut täyden pistepotin edellisen kerran 5. kierroksen matsissa Huddersfieldin vieraana.

Palacen kannalta positiivista oli se, että vastassa oli Manchester United. Maalinton tasapeli on joukkueelle kelpo saavutus Old Traffordilta. Palace on ollut pari kuukautta heikossa hapessa, sillä saldona on peräti viisi tappiota seitsemästä ottelusta. Crystal Palacen kotietu on ollut perinteisesti lähes mitätön, ja tämä näkyy myös kuluvalla kaudella: kotisaldo 0-2-4.

Vierasjoukkue Burnley on romahtanut viime kauden top 10 -sijoituksista Valioliigan putoamistaisteluun. Clarets on saanut parin viime kierroksen aikana sentään puolustuksensa parempaan iskuun. Maanantaina tuli silti turpaan Newcastlelta 1-2, joten tilanne on edelleen vaikea.

Burnleyn itseluottamus on matalalla, joten altavastaajan asema sopii sille nyt paremmin. Sean Dychen joukkueen vahvuus on ollut aina puolustuspäässä.

Suosikkiasema ei sovi myöskään Crystal Palacelle, mistä kertoo hyvin joukkueen onneton kotisaldo. Burnleylle on tarjolla todella rajuja kertoimia ottelun asetelma huomioiden. Poimitaan lta aasialainen +1 tasoitus kertoimella 1,88 – saat panoksesi takaisin, jos Burnley häviää tasan maalilla.

Huddersfield-Brighton

Huddersfield nimettiin alkusyksyllä varsin yksimielisesti Valioliigan heikoimmaksi joukkueeksi. Terrierit aloitti kauden kahdella rumalla tappiolla, ja avausvoitto saatiin vasta 11. kierroksella Fulhamia vastaan.

Joukkueen otteet ovat alkaneet parantua merkittävästi viime aikoina. Sunnuntaina Huddersfield kaatoi komeasti Wolvesin vieraissa 0-2, ja takana on nyt kolme tappiotonta ottelua. Otteluiden xG-luvut ovat parantuneet myös viikko viikolta: Huddersfieldin vastustajat saavat koko ajan luotua vähemmän tilanteita.

Vierailija Brighton aloitti Huddersfieldin tavoin syyskauden heikosti. Joukkue pyrki muuttamaan pelityyliään aktiivisemmaksi, mikä johti käytännössä puolustuspään hajoamiseen. Kun Seagulls palasi viime kauden nuotteihin, tulosta alkoi tulla.

Brighton näyttää tällä hetkellä todella vähämaaliselta. Joukkue ei saa luotua maalipaikkoja, ja johtoon päästessään alkaa tiukka puolustaminen.

Ottelun asetelma ei voisi olla vähämaalisempi. in aasialainen alle 2,0 maalia kertoimella 1,92 kelpaa hienosti peleihin. Saat siis panoksesi takaisin tasan kahden maalin tuloksella, ja voittoa ottelun päättyessä 1-0, 0-0 tai 0-1.

Southampton-Manchester United

Southampton on ollut sivustomme ohipelinä usein viimeisen vuoden ajan. Saints on jatkuvasti yliarvostettu markkinoilla, ja viime lauantaina se taipui vihjeemme mukaisesti myös Fulhamin vieraana (3-2 FT). Tappio pudotti Southamptonin kolmen heikoimman sakkiin, ja kyseessä on Valioliigan ainoa joukkue, joka on voittanut vain yhden ottelun.

Southamptonin kannalta peliesitykset ovat sentään rohkaisevia. Saints loi Fulham-tappiopelissä vastustajaansa enemmän paikkoja, ja sama oli tilanne myös parin viikon takaisessa Watford-kotiottelusa. Southampton suorittaa tuloksiaan paremmin tällä hetkellä.

Manchester Unitedista ei voi sanoa samaa. Suuri ja mahtava MUFC buuattiin viikolla kentältä, vaikka joukkue kaatoi Young Boysin Mestarien liigassa Fellainin loppuhetken maalilla. Lauantaina United jäi kotitasuriin Crystal Palacen kanssa, ja joukkueen peli ei näytä paranevan millään.

MUFC on Jose Mourinhon komennossa nyt liigan sijalla seitsemän, mikä kuvaa varsin osuvasti sen suoritustasoa. United ei ole lähelläkään muita Valioliigan kärkiseuroja.

Southamptonin peliesitykset ovat olleet viime aikoina rohkaisevia. Saints pystyy yllättämään tämän hetken Unitedin, joka ei näytä erityisen uhkaavalta etenkään hyökkäyspäässä. Value löytyy tässä kohteessa Southamptonista (+0,5 @ 2,01 ) sekä alle 2,5 -maalin vedoista (1,94 @ ). Kannattaa poimia lapulle vain toinen tai pienentää panoksia, sillä vedot ovat varsin riippuvaisia toisistaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!