SaiPa

KERROIN

4.4
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liiga palaa tällä viikolla takaisin ohjelmaan maaottelutauon jälkeen. Tiistaina on tarjolla kaksi ottelua, joista löytyy myös hyviä peli-ideoita.

SaiPa-KalPa (klo 18:30)

Kotijoukkue SaiPan alkukausi on ollut täynnä vaikeuksia. Ennakoimme Sputnikit myös kausiennakossa viiden huonoimman joukkoon, joten pistetahti ei ole tullut suurena yllätyksenä. Koronavirusepidemia on tuonut mukaan myös oman, ikävän, lisämausteensa.

SaiPa ilmoitti pari päivää sitten lomautuksista joukkueen urheilujohdon ja valmennusryhmän osalta. Ex-pelaaja Ville Hämäläinen ottaa valmennusvastuun seuralegenda Ville Kohon tukemana.

Huonoista uutisista huolimatta, SaiPa lähtee hyvällä fiiliksellä illan otteluun. Takana on loistava ryöstö Oulusta maalein 0-1. Sputnikkien peli-ilme oli uhrautuva ja taisteleva, minkä lisäksi mv Westerholm sai todella tärkeän nollapelin.

KalPa oli yksi kausiennakkomme ideajoukkueista. Kuopiolaisten loistava alkukausi ei ole tullut ainakaan ilmaisetvedot.comin tiimille yllätyksenä. Joukkue hävisi tosin kärkimatsin Ilvekselle 2-3 juuri ennen taukoa, mutta tuossakin pelissä KalPa loi enemmän maalipaikkoja.

Otamme näkemyksen KalPaa vastaan johtuen poissaoloista. Joukkueen tärkeä puolustuskaksikko Lappalainen & Seppälä on sivussa SaiPa-matsista maajoukkuekomennusten (karanteeni) vuoksi. Tämä heikentää merkittävästi kuopiolaisten puolustusta.

Betsimarkkina aliarvioi SaiPan mahdollisuuksia tässä ottelussa. Etenkin, kun kotijoukkueella on takana itseluottamusta nostattava voitto Oulusta. Betsataan SaiPan voittoa in 4,40 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 28 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!
  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

HIFK-KooKoo (klo 18:30)

Kotijoukkue HIFK lähtee illan kärkikamppailuun 5. sijalta, tosin tasainen sarjataulukko hämärtää todellisuutta. Sijat 3-10 mahtuvat kolmen pisteen sijaan, ja IFK:n kaksi extraottelua nostavat sen muutaman sijan liian korkealle.

Stadilaisten keskinkertaiseen menestykseen on tulosten lisäksi myös muita selittäviä tekijöitä. HIFK on kärsinyt pahoista loukkaantumisista kauden alussa, mikä on maksanut useita pisteitä. Joukkue on selviytynyt tilanteeseen nähden kohtalaisen hyvin.

IFK:lta on KooKoo-ottelusta pois myös tärkeä Sallinen. Positiivista on kuitenkin joukkueen esiintyminen viime otteluissa, joista IFK olisi ansainnut hieman paremmalla onnella myös enemmän pisteitä.

KooKoo kuuluu helsinkiläisten tavoin tähän kahdeksan joukkueen nippuun, jotka miehittävät sijoja 3-10. Pistetahti on ollut viime kautta heikompi, ja joukkue hävisi myös kaksi ottelua ennen maaottelutaukoa; 2-3 Tapparan vieraana ja 1-2 TPS:n isäntänä.

Vierasjoukkueella on Helsingin vierailulle pahoja puutteita. KooKoon hyökkäyksestä on poissa kaksi kolmesta parhaasta tehomiehestä, eli vahvassa iskussa oleva Oksanen sekä hienoa alkukautta pelaava Björkqvist. Nämä ovat kovia menetyksiä.

Otamme tässäkin kohteessa kantaa vierasjoukkueen menetyksiin. HIFK on pelivoimaltaan nähtyä vahvempi, ja joukkue on voittanut myös kuusi edellistä kotimatsia KooKoota vastaan maalein 4-0, 3-2, 4-0, 4-2, 4-0 ja 5-1. Stadin vierailut ovat siis olleet KooKoolle todella vaikeita.

IFK:lla on myös muita joukkueita kovempi kotietu johtuen suuremmista yleisömääristä. Betsataan kotivoittoa in 1,89 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 58 %.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *