Bilbao-Barcelona U3.0

KERROIN

1.74
0
pv
0
t
0
min
0
s

Seuraavassa kolme hyvää pelivalintaa sunnuntain futismatseista.

Norwich-Ipswich (klo 14:00)

Englannin Championshipin 31. ottelukierros päättyy sunnuntaina Itä-Anglian derbyyn Norwich vastaan Ipswich. Joukkueet ovat kohdanneet vuodesta 1902 lähtien jo 143 kertaa, joten kyseessä on todellinen brittifutisklassikko.

Norwich on noussut tällä kaudella suomalaisten suosikiksi Teemu Pukin hurjan maalivireen myötä. Pukki oli pahanteossa myös viikko sitten, jolloin Norwich otti todella tärkeän ja hienon vierasvoiton Leedsistä maalein 1-3.

Kanarialinnut eivät ole olleet vuoden vaihteessa aivan parhaimmillaan, mutta joukkueen tuloskunto on silti todella kova: Norwich on hävinnyt 18 edellisen ottelun aikana vain kerran, ja sekin tapahtui epäonnisesti 90. minuutin maalila.

Vierasjoukkue Ipswich on Norwichin täydellinen peilikuva. Tractor Boys on rimpuillut koko kauden putoamisviivan alapuolella, eikä perinteistä Championshipin seuraa taida pelastaa enää mikään.

Ipswichin materiaali on heikko kentän jokaisella osa-alueella. Joukkue on voittanut vain kolme peliä koko kaudella, ja nämäkin pistepotit ovat tulleet heikossa hapessa olevista alemman keskikastin joukkueista. Tilannetta ei helpota se, että sivussa on edelleen nippu hyödyllisiä puolustajia.

Norwich ei ole hävinnyt yhdeksään edelliseen Itä-Anglian derbyyn Championshipin puolella (5-4-0), eikä joukkue kyllä häviä tätäkään ottelua. Tasoero on jokseenkin niin suuri, kuin Championshipissä voi kahden joukkueen välillä olla. Paikallislataus sytyttää varmasti Norwichin siinä missä Ipswichinkin, jonka vierassaldo 1-2-12 on karmeaa katsottavaa.

Value löytyy Norwichin murskavoitosta, joten haetaan kupongille Pinnaclelta Norwich -1,5 maalia kertoimella 2,20 ja yli 2,5 maalia kertoimella 1,89. Voit myös kokeilla korkekampia tasoitus- sekä maalilukuja.

Tottenham-Leicester (klo 15:30)

Valioliigan sunnuntain ottelut aloitetaan Lontoosta, jossa kotijoukkue Tottenham saa vieraakseen Leicesterin.

Spurs pääsee otteluun varsin hyvistä asetelmista, sillä takana on kolme peräkkäistä voittoa Valioliigassa. Tammikuun loppu meni tosin penkin alle muilta osin, sillä Tottenham putosi kolmen päivän sisään FA Cupista sekä Liigacupin finaalista.

Valioliigassa Tottenham on yhä mukana jopa mestaruustaistelussa, kun seura on onnistunut välttämään pistemenetykset hyvällä prosentilla. Viime aikoina ottelut ovat olleet varsin nihkeitä, mihin on hyvä selitys: ykköstykki Harry Kane on loukkaantuneena yhdessä Dele Allin kanssa. Kaksikon poissaolo on valtava miinus hyökkäystehoihin.

Leicester on taistellut viime otteluissaan hyvin sekä Manchester Unitedia että Liverpoolia vastaan, mutta pistepotti ei ole juuri karttunut. Ketut eivät ole voittaneet liigassa neljään otteluun.

Leicesterin otteissa on tapahtunut kauden edetessä yksi merkittävä muutos: joukkue on muuttunut todella vähämaaliseksi. Kierroksesta kymmenen alkanut putki sisältää 16 ottelua, joista vain kolme (!) on päättynyt yli 2,5 maalin tuloksiin.

Vedonlyöntimarkkina ei ota tätä huomioon kunnolla, mistä johtuen Leicesterin under-betsit ovat jatkuvasti value. Tipsasimme alle 2,5 maalin betsiä myös viime sunnuntain United-otteluun ja tipsaamme sitä myös Tottenham-matsiin. Kotijoukkueen hyökkäyspään poissaolot tekevät vedosta entistä maistuvamman.

tarjoaa alle 2,5 maalille mukavan 2,00 kertoimen!

Athletic Bilbao-FC Barcelona (klo 21:45)

Sunnuntain päätöskohde on mielenkiintoinen ottelu Espanjan La Ligasta.

Kotijoukkue Athletic Bilbaon kausi on ollut tähän asti hyvin kaksijakoinen. Jo viime vuonna alkanut alisuorittaminen etenkin hyökkäyspäässä jatkui koko syksyn, kunnes seurajohto sai vihdoin tarpeekseen joulukuun alussa. Gaizka Garitano otti ohjat 4. joulukuuta ja käänsi Bilbaon kurssin.

Baskimaan ylpeys Bilbao on pelannut managerinvaihdon jälkeen 11 ottelua cupit mukaan luettuna komealla saldolla 6-3-2. Joukkue on saanut vihdoin maalihanoja auki, mutta puolustus on samaan aikaan pysynyt erittäin tiiviinä. Athletic ei ole hävinnyt La Ligassa kotonaan neljään kuukauteen.

FC Barcelona oli pelivihjeenä viikolla, jolloin joukkue kohtasi Real Madridin cupin välierässä. Ilman Messiä avannut Barca oli liian heikko liian kauan ja jäi lopulta 1-1 -tasapeliin.

La Ligassa Barcelona on ollut vakuuttava. Joukkue jäi hieman yllättäen kotitasuriin viikko sitten Valencian kanssa, mutta tätä edelsi kahdeksan voiton putki maalierolla 23-2.

Bilbaon ja Barcelonan kohtaamiset ovat olleet viime vuosina varsin tiukkoja otteluita. Syksyllä Athletic haki jopa 1-1 -tasurin Camp Noulta! Edelliset La Ligan kohtaamiset ovat tuloksin 1-1, 2-0, 0-2, 3-0, 0-1, 6-0, 0-1.

Vahvassa iskussa oleva Athletic on varmasti todella vaikea vastustaja. Tämän lisäksi Lionel Messin pelikunto on yhä arvoitus, eikä kahdeksan liigamaalia tehnyt Dembele ole myöskään täydessä iskussa.

Pelaataan aasialainen alle 3,0 maalia Pinnaclelta 1,74 kertoimella. Voit hakea myös hieman korkeammalla riskillä alle 2,5 maalin betsiä tähän otteluun. Luvassa lienee vähämaalinen matsi.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!