Steelers

KERROIN

1.87
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kierroksen milenkiintoisin ottelu käydään Porin Karhujen ja Hämeenlinnan Steelersin välillä. Karhuilla ei ottelussa juuri panosta ole, mutta Steelersille voitto olisi kultaakin arvokkaampi. Peli käyntiin klo 17.00!

Porin Karhut kärsi eilen odotetun tappion TPS:lle ja vieraat löivät over-vihjeemme yksin maaliin asti (3-12). Kotijoukkueella ei enää panosta ole ja paikka karsintapeleissä runkosarjan jälkeen on käytännössä jo varmistunut. Panoksettomuus näkyi eilisessä ottelussa rajusti ulospäin eikä porilaisilla juuri voitonnälkää löytynyt. Tepsin organisoitua puolustusta vastaan Karhut ei saanut juuri maalipaikkoja ja vaikka urakka tänään onkin huomattavasti kevyempi, on Steelerskin pelannut puolustussuuntaan koko kauden erittäin hyvin. Tomi Jerkku oli eilenkin hyvällä pelipäällä, mutta muuten ilonaiheet karhuleirissä olivat vähissä. Tolppien välissä Roope Mutka ja Rasmus Österman ovat olleet todella heikkoja eikä startterilla tämänpäiväisessä liiemmin ole väliä.

Steelers oli pitkään taistelussa jopa pudotuspelipaikasta, mutta nyt tuo keväänjuna on jo ajanut ohi hämäläisten pysäkiltä. Loppukauden päätavoite on varmasti karsintojen välttäminen ja tähän teräsmiehillä onkin kaikki avaimet täysin omissa käsissä. Petri Kemppaisen suojatit laahustavat kolme peräkkäistä tappiota niskassaan, mutta viime ottelu TPS:aa vastaan oli joukkueelta jo hyvä esitys. Ville Lastikan loukkaantuminen on näkynyt otteissa rajusti, mutta ainakin tänään mies on merkittynä kokoonpanoon, mutta alustavat arviot on tehty siltä pohjalta että MM-kultamitalisti ei aivan täydessä iskussa olisi. Pallollista osaamista liittyi joukkueen vahvuuteen kun viime kaudella läpimurron liigakentillä tehnyt Lauri Viitala palasi Sveitsistä takaisin mutta myös tämän pelikunto on pienoinen arvoitus. Maalilla jatkaa totutusti Santeri Pohjonen, joka on ollut ehdottomasti yksi kauden parhaista torjujista.

Steelersin meno on ollut viime otteluissa hieman takkuista, mutta tänään sillä on loistava sauma kääntää kurssi ja napata elintärkeät pisteet mukaansa. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Karhut haki vieravoiton Elenia Areenalta luvuin 6-7 vaikka pelitapahtumien valossa pisteiden olisi pitänyt jäädä Hämeenlinnaan. Karhut oli eilen todella haluton ja mauton ja on vaikea nähdä että joukkue tänään hirveän paljon sisukkaampana askiin astelisi. Steelers ryövää pisteet mukaansa 55% arviolla ja in kärkikerroin kelpaa peleihin mukaan. Mitään suurta etua ei kuitenkaan ole saatvilla, joten suurimmat panokset kannattaa säästää parempiin kohteisiin. (Panossuositus 2/5)

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!