Derby 1X2

KERROIN

2.3
0
pv
0
t
0
min
0
s

Englannin Championshipissa on saatu täyteen yksi sarjakierros. Viime lauantaina nähtiin todella monta yllätystä, mutta tällä kertaa luotetaan ainakin Cardiffin palaavan tasolleen. Ottelut alkavat klo 17:00.

Cardiff-Luton

Kotijoukkue Cardiff kuuluu tämän kauden ehdottomiin suosikkijoukkueisiin. Bluebirds käväisi Valioliigassa vuoden mittaisella visiitillä ja putosi takaisin Championshipiin odotusten mukaisesta. Materiaalissa riittää syvyyttä ja leveyttä uuteen nousuun.

Cardiffin kausi alkoi viikko sitten ei-toivotuissa merkeissä. Bluebirds matkusti varsin heikon Wiganin vieraaksi ja hävisi tasaisen sekä vauhdikkaan pelin 3-2. xG-lukujen valossa 2-2 -tasapeli olisi ollut ansaittu, mutta Cardiff lähti silti matsiin selkeänä suosikkina.

Luton on puolestaan yksi tämän kauden sarjanousijoista. Joukkue on noussut kaksi sarjatasoa kahdessa vuodessa, minkä lisäksi se menetti loistavaa työtä tehneen Nathan Jonesin Stoken manageriksi.

Hatters aloitti sarjakauden todellisella hurlumhei-matsilla Middlesboroa vastaan. Joukkue nousi 0-1 tilanteesta 2-1 johtoon, mutta taipui 2-3 tappioasemaan toisella jaksolla. Borolla oli mahdollisuus sinetöidä ottelu rangaistuspotkulla, mutta se epäonnistui. Lopulta Luton nousi tasoihin ja oli vielä voittaa ottelun aivan loppuhetkillä.

Cardiff on perustasoltaan valtavasti Lutonia edellä. Kauden alku ei ollut paras mahdollinen, mutta joukkueen hyökkäyspeli ainakin toimi lupaavasti. Kotivoitolle voidaan kellottaa helposti yli 60 prosentin todennäköisyydet, joten Bethardin / in 1,90 kelpaa hienosti peleihin!

Derby-Swansea

Derby on pelivihjeissämme toistamiseen tällä viikolla, sillä joukkue avasi kautensa maanantai-iltana Huddersfieldia vastaan, jossa vihjasimme joukkuetta tasoituksella. Ottelu päättyikin Derbyn varsin ansaittuun voittoon. Jatkuuko putki lauantaina?

Pässit olivat viime kaudella jopa nousufinaalissa kokemattoman Frank Lampardin johdolla. Nyt Chelsea-legenda on palannut vanhaan seuraansa, joten Derbyä luotsaa hollantilainen ex-pelaaja Filip Cocu. Materiaaliltaan joukkue kuuluu top 10 -seuroihin.

Swansea putosi vuosi sitten Valioliigasta usean vuoden visiitin jälkeen. Walesilaisjoukkue on käynyt sittemmin läpi paljon muutoksia sekä pelaaja- että manageririntamalla. Hyvää työtä tehnyt Graham Potter menetettiin Valioliigaan, minkä lisäksi Swansea möi äskettäin ykköskärki Oliver McBurnien Sheffield Unitediin.

Swans aloitti kauden voitokkaasti, vaikka McBurnie puuttui jo viikko sitten. Joukkue kaatoi Borja Bastonin ja Mike Van Der Hoornin maaleilla Hull Cityn kotona lukemin 2-1. McBurnien menetys on kuitenkin sen verran kova isku, että Swansean rankingia on pakko pudottaa.

Derby sai hyvän startin uuteen kauteen uuden managerin johdolla. Nyt edessä on kotipeli luokkaa heikompaa Swanseaa vastaan. Betsimarkkina ei arvosta Derbyä riittävästi, sillä mielestämme kotivoitto toteutuu kerran kahdesta.

tarjoaa Derbyn voitosta 1X2-kertoimen 2,30 mikä on nostettava ehdottomasti peleihin!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *