Norja +1 ah

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantain EM-karsinnoist löytyy kaksi mielenkiintoista pelikohdetta. Tsekkaa myös erillinen vihjeemme Bosnia-Suomi -otteluun, johon on tarjolla huimia erikoistarjouksia!

Tanska-Sveitsi (klo 19:00)

Tanska ja Sveitsi ovat tunnettuja arvokisakävijöitä sekä EM- että MM-tasolla. Maat kisaavat jatkopaikasta D-lohkossa yhdessä Irlannin kanssa.

Kotijoukkue Tanska lähtee lauantain otteluun peräti 11 tappiottoman matsin putkessa. Tanskalaiset ovat hävinneet edellisen kerran harjoitusottelun Slovakian vieraana reilu vuosi sitten. Kyseessä on ainoa tappio edellisen 20 ottelun aikana.

Tanska selvitti siis viime vuoden Kansojen liigan sekä kesän 2018 MM-skabat ilman tappiota. Juutit tippuivat Venäjän kisoissa jatkosta Kroatiaa vastaan rangaistuspotkukilpailussa.

Tanskalla on hyvät saumat myös kesän 2020 EM-kisoihin, mutta toistaiseksi kaikki ottelut Irlannin, Sveitsin ja Tanskan välillä ovat D-lohkossa päättyneet tasan. Tilanne on siis täysin auki.

Vierasjoukkue Sveitsin tappioton putki on huomattavasti lyhyempi, mutta alppimaa on esiintynyt myös hyvin viime vuosina. Sveitsi voitti mm. Kansojen liigassa oman A-ryhmän lohkonsa, jossa pelasi rankingkärki Belgia. Lopulta Sveitsi hävisi Kansojen liigan pronssiottelun Englannille pilkuilla.

Sveitsi pelasi myös hyvät MM-kisat ja eteni lohkostaan jatkoon. Maa esiintyi myös vahvasti edellisessä EM-turnauksessa. Kyse on Euroopan laatujoukkueesta, vaikka Sveitsi ei aivan ylläkään huippumaiden tasolle.

Sveitsillä riittää pohdittavaa edellisen Tanska-ottelun jäljiltä. Joukkue hukkasi tuolloin 3-0 johdon dramaattisesti viiden viimeisen minuutin aikana 3-3 -tasapeliin. Nyt Sveitsin on napattava vähintään piste tästäkin ottelusta, tai jatkohaaveet saavat suuren kolauksen.

Vieraiden hyökkäyspeli saa ison miinuksen johtuen tähtipelaaja Shaqirin poissaolosta. Ottelun lähtökohta oli jo tätä ennen hyvin tasainen, varovainen ja vähämaalinen. Molemmat varovat virheitä, ja tasapeli jättäisi jatkopaikan ratkaisun molempien osalta tuleviin Irlanti-otteluihin.

n alle 2,5 maalia kertoimella 1,60 maistuu näistä lähtökohdista erittäin hyvin. Kyseessä on todella osuva betsi, jota voi käyttää myös tuplissa apukohteena.


Klikkaa ja hyödynnä huikeat EM-tarjoukset – vain ilmaisetvedot.comin lukijoille!
>> Suomen voitolle korotettu 4,50 kerroin Bosnia-Hertsegovinaa vastaan
>> Teemu Pukin maalille kerroin 100!


Norja-Espanja (klo 21:45)

Länsinaapurimme Norja yrittää lunastaa kisapaikkaa F-lohkossa, joka on yksi karsintojen mielenkiintoisin. Espanjan peesissä kakkospaikasta kisaavat myös Romania sekä Ruotsi.

Harva Suomessa tietää, että Norjassa on hiihtolajien lisäksi myös futishullua kansaa. Vuonomaan maajoukkue on kuitenkin ollut alamaissa jo reilut 15 vuotta, eikä Norjaa ole nähty MM- tai EM-tasolla sitten vuoden 2000.

Norjan maajoukkue on alkanut nostaa tasoaan parin viime vuoden aikana. Joukkue voitti oman Kansojen liigan lohkonsa saldolla 4-1-1 päästäen kuudessa pelissä vain kaksi maalia. Norja on pelannut kokonaisuutena 16 maaottelua saldolla 10-4-2.

Norjan kisapaikka on kuitenkin uhattuna epäonnisten kotiotteluiden vuoksi. Maa johti sekä Ruotsia että Romaniaa vastaan kotona 2-0, mutta onnistui mokaamaan molemmat pelit tasureiksi loppuhetkien maaleilla.

Espanja on ollut perinteisesti kivikova joukkue MM- sekä EM-karsinnoissa. Ei todellakaan yllätä, että La Roja johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä ja maalierolla 17-3. Espanja tulee voittamaan lohkonsa.

F-lohkon toinen jatkoonmenijä on vielä täysin auki. Norjan tilanne näyttää hieman heikolta, mutta yksi piste Espanjaa vastaan voi osoittautua vielä todella arvokkaaksi. Jos Norja joutuu ottelussa tappiolle, peli voi revetä kunnon ilotulitukseen. Mitään hävittävää joukkueella ei siinä vaiheessa enää ole.

Vedonlyöntimarkkina aliarvostaa tällä hetkellä Norjaa. Vihjasimme joukkuetta myös vieraissa Ruotsia vastaan ja jatkamme samalla linjalla tässä pelissä. Tarjolla on herkullinen +1 aasialainen tasoitus, eli saat rahat takaisin myös maalin tappiolla.

Pelataan Norja +1 ahc ilta 2,00 kertoimella. Tämän lisäksi maistuu yli 2,5 maalia kertoimella 1,85. Etenkin Espanja on tällä hetkellä huomattavasti runsasmaalisempi joukkue, kuin moni ajattelee. Peräti 10/12 viimeisestä Espanjan ottelusta on päättynyt vähintään kolmeen maaliin.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *