Villa-Brentford O3.0

KERROIN

2.08
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championshipin viikkokierros jatkuu keskiviikkona seitsemällä ottelulla. Poimimme tarjonnasta kaksi maistuvaa betsiä!

Brentford-Aston Villa

Vierailija Aston Villa putosi pitkän Valioliigavisiitin jälkeen Championshipiin keväällä 2016. Joukkue on yrittänyt pikaista paluuta korkeimmalle sarjatasolle, mutta epäonnistunut kahdesti. Kolmas yritys etenee myös ennakoitua heikommin.

Villasta tuli syksyllä sarjan ensimmäinen manageria vaihtanut joukkue, mutta Brentfordista saapunut Dean Smith ei ole saanut korjattua kaikkia ongelmia. Aston Villa tekee kyllä maaleja, mutta joukkueen puolustus vuotaa kuin seula.

Edellisellä kierroksella Villa antoi Sheffield Unitedille kolme maalia eteen, mutta kiri lopulta 3-3 -tasapeliin. Vain jumbo Ipswich on päästänyt enemmän maaleja, ja Villan on päästänyt esim. kotonaan huikeat 30 byyriä 16 otteluun.

Kotijoukkue Brentford menetti siis managerinsa Villaan kesken kauden. Bees ajautui Dean Smithin lähdön jälkeen pitkään heikkoon putkeen, joka pudotti seuran aina putoamisviivalle. Brentford on päässyt takaisin vauhtiin vasta joulukuun lopulla.

Brentfordin epäonninen tappio Nottinghamille lauantaina oli joukkueen ensimmäinen kahdeksaan otteluun. Aiemmilla kierroksilla Bees on ottanut komeita voittoja: 5-2 Blackburnista, 2-4 Rotherhamista ja 3-1 Stokesta.

Uutta itseluottamusta saanut Brentford haluaa varmasti näyttää ex-managerilleen ja syttyy matsiin normaalia paremmin. Villan puolustus on jälleen kovilla, ja luvassa on mitä todennäköisimmin jälleen maalijuhlat. Joukkueiden aiempi kohtaaminen Villa Parkilla päättyi myös lukemiin 2-2.

in aasialainen yli 3,0 maalia kertoimella 2,08 maistuu erittäin hyvin.

Preston-Norwich

Kotijoukkue Preston on ollut viime vuosina tasaisen varma (ylemmän) keskikastin suorittaja. Tämä kausi meni pahasti vihkoon alkusyksystä, jolloin PNE oli pitkään jopa sarjajumbona saldolla 1-3-7. Tämä tarkoittaa sitä, että Preston on pelannut kierroksesta 11 alkaen saldolla 9-7-4. Näillä lukemilla joukkue olisi taistelussa jopa suorasta nousupaikasta.

Prestonin kohdalla on siis syytä huomioida joukkueen pilalle mennyt alkukausi. Todellinen taso on huomattavasti korkeammalla. Joukkueen pelivire on myös oikein hyvä: PNE on pelannut kolme neljästä viime pelistään vieraissa, mutta saldo on silti 3-1-0. Seitsemästä ottelusta on kertynyt saldoksi vain yksi tappio.

Vierailija Norwich oli pelivihjeessämme vasta pari päivää sitten. Canaries kaatoi kotonaan odotetusti umpisurkean Ipswichin 3-0. Suomen ykköstykki Teemu Pukki osui jälleen maalipuiden väliin ja rikkoi samalla yhden kauden suomalaisten maaliennätyksen tässä sarjassa.

Norwichin pelivire ei ole ollut aivan paras mahdollinen joulun jälkeen, vaikka joukkue onkin välttänyt tappiot hyvällä prosentilla. Kahdeksasta liigapelistä on voittoja vain kolme kappaletta, ja Ipswich-matsi oli ensimmäinen nollapeli tämän sarjan aikana.

Norwich on hyvä joukkue, mutta ei mikään ”ylikylä”. Prestonia aliarvostetaan markkinoilla heikon alkukauden jälkeen, ja joukkue kelpaisi nykytasollaan playoffs-paikoille. PNE ansaitsee hieman markkinoiden arvostusta suuremman suosikkiaseman. Lapulle kelpaa in kerroin 2,65 kotivoista.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!