USA-Suomi U5.5

KERROIN

1.83
0
pv
0
t
0
min
0
s

Yhdysvallat heräsi avauspelin koomastaan ja kaatoi toisessa ottelussaan Ranskan 7-1 lukemin. Vastustajasta huolimatta peli-ilme oli kaikkea muuta kuin avausottelun välinpitämätön. Joukkue näytti erittäin vaaralliselta ja motivoituneelta.

Yhdysvaltojen materiaali kestää vertailun kisoissa ketä vastaan tahansa – ennakkoon ainoastaan maalivahtipeli on kärkimaita perässä. Yhdysvallat on kuitenkin miesten arvokisoissa perinteinen alisuorittaja. Tämänkin joukkueen kohdalla näkyy selkeitä puutteita joukkuepelin tiiviydessä. Kysymys kuuluukin, onko heillä tarpeeksi aikaa tämän hiomiseen vai jäävätkö nämäkin kisat jälleen historiaan yhtenä pettymyksenä?

Suomi on esittänyt kisojen parasta joukkuepelaamista. Kakko on ollut ilmaisetvedot.comin ennakoinnin veroinen ja jopa parempi. Joukkue tarvitsee kuitenkin ratkaisuvoimaa Kakon takaakin, etenkin näissä kovissa otteluissa.

Kevin Lankinen haparoi hieman Slovakia pelissä, ja Vehviläinen tekee odotetusti kisojen debyytin. Vehviläinen on ollut läpi kauden erinomainen, erittäin suoritusvarma maalivahti. Nähtäväksi jää lunastaako hän ykkösmaalivahdin roolin esityksillään.

Suomi puolustaa keskustan erinomaisesti, mutta maalintekovoima on pitkälti muutaman yksilön varassa. Odotettavissa tiukka ja vähämaalinen kamppailu, josta value löytyy undereista. Panostaso pidetään kuitenkin maltillisena!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!