Venäjä-Tsekki O5.5

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Kisojen ykkössuosikki Venäjä on ollut odotetun vahva alusta saakka. Toki on selvää, etteivät Itävalta tai Norja ole minkäänlaisia mittareita joukkueen tasosta. Venäjä on saanut tähän asti lasketella voittoon kohtuullisen pienellä energialla. Etenkin Gusev & Kucherov -kaksikko on väläytellyt lähestulkoon maagista yhteispeliä, joten kisojen pistepörssivedon kanssa voi olla hyvin luottavaisin mielin.

Tshekki lähti kisoihin selkeästi haastajana. Joukkue on sitä toki edelleen, mutta Ruotsi-ottelu antoi vahvan näytön joukkueen iskukyvystä. Pelillisesti Tshekki oli jopa selkeästi niskan päällä, ja joukkue loi valtavan määrän maalipaikkoja. Hieman paremmalla viimeistelyllä Tsekki olisi helposti voinut iskeä muutaman häkin lisää.

Tsekki on joukkueena on erittäin aktiivinen, ja ajoittain jopa tyhmän aktiivinen tarjoten vastustajalle useita hyviä vastahyökkäyspaikkoja paineen alta päästessään.

Tshekki on selkeä over-joukkue. Ruotsi-ottelu jatkoi heidän tuttua pelitapaansa, eikä ole mitään syytä olettaa, että sitä ratkaisevasti muutettaisiin edes suurta ja mahtavaa Venäjää vastaan. Odotettavissa on takuuvarmasti viihdyttävää kiekkoviihdettä jossa ei maalipaikkoja puutu.

Otetaan tähän matsiin selkeä over-näkemys ja tartutaan in markkinatoppiin maksimipanostuksella!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!