Norwich 1X2

KERROIN

2.60
0
pv
0
t
0
min
0
s

Perinteinen lauantaivakio tarjoaa tällä kertaa hieman heikomman kupongin. Peliprosentit ovat pääpiirteittäin hyvin linjassa, eikä alipelattuja varmoja ole helppo löytää. Suuremmat panostukset kannattaa jättää tuleville viikoille.

Kohteen perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

1: Tottenham-Burnley (81-13-6)

Tottenhamilla on takana hyvä viikko. Leicester kaatui viime lauantaina vieraissa 0-2, ja Spurs nappasi pari päivää sitten myös tasapelin FC Barcelonan kotiluolasta. Vieraspiste Mestarien liigassa nosti Tottenhamin myös 16 parhaan joukkoon. Burnley nappasi vihjeemme mukaisesti voiton Brightonista viime lauantaina. Kyseessä oli puolustussuuntaan paras matsi koko kaudella, ja voitto oli varmasti tärkeä henkisesti. Tottenham on matsissa jättisuosikki, eikä kotivoittoa kannata näissä olosuhteissa varmistella pienillä kupongeilla. Vain 9% tasapeli on hieman houkutteleva lisäys suurempiin lappuihin.

2: Wolverhampton-Bournemouth (46-27-27)

Sarjanousija Wolves on kääntänyt kurssinsa edellisten matsien aikana. Joukkue hävisi viisi kuudesta ottelustaan loka-marraskuun taitteessa, mutta nyt takana on kaksi komeaa voittoa. Sunnuntaina Wolves voitti Newcastlen vieraissa 90+ minuutin osumalla 1-2, ja tätä ennen kaatui Chelsea kotona 2-1. Bournemouth on ollut myös heikossa hapessa alkutalven. Cherries on hävinnyt viisi kuudesta edellisestä ottelustaan, ja ainoa voittokin (2-1 Huddersfieldista) oli onnekas. Viime lauantaina tuli pataan Liverpoolilta kotona tylysti 0-4. Joukkueet ovat sarjataulukossa ja Valioliigan rankingissa lähellä toisiaan. Wolves on Vakiossa hieman ylimerkitty, joten ykkösen rinnalle kannattaa poimia vain 20% pelattu Bournemouth.

3: Crystal P-Leicester (31-31-38)

Crystal Palacen kausi ei osoita kääntymisen merkkejä. Eagles kaatoi pari viikkoa sitten heikon Burnleyn 2-0, mutta tämän jälkeen on palattu vanhaan kaavaan. Takana on tappiot Brightonille 3-1 ja West Hamille 3-2. Kaiken lisäksi supertähti Wilfried Zaha on nyt pelikiellossa hyökkäyspäästä. Leicester etenee tasaisesti sarjan keskikastissa. Joukkue ei mahtanut lauantaina mitään Wolvesille, mutta tätä edelsi kuuden ottelun tappioton putki. Ketut ovat pelanneet pari matsia ilman ykköstykki Jamie Vardya, joka on jälleen sivussa. Kyseessä on ympäripyöreä kohde, joka on merkitty suht oikein myös Vakiossa. Muuraa kolmoskohde umpeen, jos mahdollista. Paras merkki on vierasvoitto.

4: Watford-Cardiff (48-27-25)

Alkukaudella yllättäneen Watfordin alamäki jatkuu. Maanantaina joukkue pelasi parhaan matsinsa pitkään aikaan, mutta menetti tärkeän voiton yliaikamaalilla Evertonin vieraana. Joukkue ei ole voittanut kuuteen matsiin, ja saldona on vain kaksi täyttä pistepottia 12 ottelusta. Cardiffin suunta on sen sijaan positiivinen vaikean alun jälkeen. Walesilaiset ovat voittaneet kolme kotimatsia putkeen, ja joukkue näyttää löytäneen askelmerkit Valioliigassa pärjäämiseen. Watford ei voi olla matsissa kovin suurin suosikki, joten ohitetaan peräti 63% kannatuksen saanut kotivoitto.

5: Huddersfield-Newcastle (34-32-34)

Huddersfield on saanut Cardiffin tavoin pelinsä ojennukseen surkean alkukauden jälkeen. Terriers on hävinnyt kolme edellistä matsiaan, mutta matkaan mahtuu paljon epäonnea sekä yksi ottelu vajaalla pelaten. Joukkue on selvästi elo-syyskuun tasoa korkeammalla kaikilla osa-alueilla. Newcastlen nousujohteinen tuloskehitys on hyytynyt viime matseissa. Joukkue on ollut epäonninen alkukauden tapaan, josta hyvä esimerkki oli sunnuntain Wolves-tappio yliajalla. Ottelu on ennakkoon erittäin tasainen ja vähämaalinen vääntö. Vakiokansa on samaa mieltä, joten peliprosentit eivät tarjoa suuria ideoita. Myös tämä kohde kannattaa laittaa tukkoon, jos rahat vain riittävät.

6: Fulham-West Ham (26-27-47)

Fulhamista tuli pari viikkoa sitten Valioliigan ensimmäinen manageria vaihtanut joukkue. Cottagers kaatoi Southamptonin Claudio Ranierin avausmatsissa ja esiintyi hyvin myös toisessa kotipelissä Leicesteriä vastaan. Vieraissa on tullut turpiin Chelsealta ja Manchester U Unitedilta varsin odotetusti. West Ham on tällä hetkellä mainiossa iskussa. Lontoolaiset ovat voittaneet kolme matsia putkeen ja tehneet 10 maalia näissä peleissä. Tämä siitäkin huolimatta, että supertähti Marko Arnautovic on ollut sivussa. Hammers on hävinnyt seitsemästä viime matsistaan vain Manchester Citylle. Vierasvoitto on aavistuksen ylimerkitty, mutta West Ham kelpaa näistä lähtökohdista varmaksi. Fulham ei ole esittänyt vielä mitään maagista Claudio Ranierin alaisuudessa.

7: Bristol C-Norwich (28-27-45)

Bristol City on palannut takaisin voittojen tielle. Joukkue hävisi loka-marraskuussa neljä matsia putkeen, mutta nyt takana on arvokas vierasvoitto vahvasta Birminghamista 0-1. Tätä ennen City pelasi tasapelin Millwallin kanssa ja kaatoi myös Ipswichin vieraissa. Norwich jatkaa sarjan kärkipaikalla – kiitos Teemu Pukin maalin. Suomen maajoukkuekärki iski viime lauantaina 3-2 -osuman Boltonin reppuun yliajalla. Norwichin saldo on yhdeksästä edellisestä ottelusta huima 8-1-0. Vierasvoitto on hieman ylimerkitty Vakiossa, joten haetaan nousukuntoisen Bristolin yllätysvoitto mukaan vain 23% pelikannatuksella.

8: Aston Villa-Stoke (47-27-26)

Aston Villa jatkoi maalintekotalkoita viikko sitten pelatussa paikallispelissä West Bromwichia vastaan. Villa menetti epäonnisesti 1-2 voiton yliaikamaaliin, mikä olisi ollut jo kuudes peräkkäinen täysi pistepotti. Joukkue pelaa tällä hetkellä erinomaisesti, ja etenkin maalinteko sujuu paremmin kuin pitkään aikaan. Vierailija Stoke on myös parantanut peliään kauden edetessä. Potters ei ole hävinnyt kahdeksaan matsiin, ja joukkue hivuttautuu koko ajan lähemmäs playoffs-viivaa. Paperilla joukkue on yksi sarjan vahvimmista, sillä kokoonpano on täynnä Valioliigatason pelaajia. Villa ei ole mikään jättisuosikki kahden vahvan ja hyväkuntoisen joukkueen matsissa. Ohitetaan 62% pelattu kotivoitto – X2 palkitsee osuessaan hienosti.

9: Bolton-Leeds (17-28-55)

Boltonin alamäki jatkui viikko sitten hienosta taistelusta huolimatta. Trotters menetti tasapelin kärkijengi Norwichin vieraana yliaikamaalilla. Tulokset ovat olleet karmeita jo pitkään, sillä Bolton ei ole voittanut sitten syyskuun lopun. Peliesitykset paranevat kuitenkin jatkuvasti, ja voittoja luulisi näillä otteilla pian tulevan. Upeaa kautta pelaava Leeds jatkaa Norwichin peesissä sarjan kakkosena. QPR kaatui viikko sitten ansaitusti 2-1, ja tätä ennen LUFC nujersi Sheffield Wedsin vieraissa. Takana on nyt neljä voittoa putkeen, ja peli kulkee kaikin puolin hyvin. Haetaan vierasvoiton rinnalle vain 19% pelattu tasapeli. Nousuvireessä oleva Bolton voi taas yllättää.

10: Swansea-Sheffield Weds (54-26-20)

Swansea katkaisi viikko sitten kolmen tappion putken kaatamalla kriisijoukkue Brentfordin vieraissa 2-3. Yleisellä tasolla näyttää yhä vahvemmin siltä, että Swansean ei kannata haaveilla paluusta Valioliigaan vielä tulevana keväänä. Joukkueen taso ei vain riitä top 10 -seurojen tahtiin. Sheffield Wedsin kausi jatkuu myös odotuksia heikompana. Owls on voittanut vain yhdeksästä edellisestä ottelusta, ja tämäkin tuli hikisesti 1-0 sarjajumbo Boltonia vastaan. Viime lauantaina joukkue ei saanut edes Rotherhamia nurin kotonaan. Swansea on luokkaa parempi, mutta tässäkin kohteessa suosikkijoukkue on aavistuksen ylimerkitty. Vain 15% pelattu vierasvoitto kelpaa mukaan, jos rahat vain riittävät.

11: Hull-Brentford (39-30-31)

Surkean alkukauden pelannut Hull on saanut vihdoin rivinsä järjestykseen. Lokakuun lopulla alkanut putki sisältää saldon 3-3-1, jossa ainoa tappio on kovalle Nottinghamille. Hull pysäytti pari viikkoa sitten jopa Norwichin kotonaan tasapeliin. Brentfordista ei voi sanoa samaa. Bees on voittanut vain yhden neljästätoista liigaottelustaan. Manageri Dean Smithin menetys lokakuussa Aston Villaan näkyy, eivätkä tuuritkaan ole olleet joukkueen puolella. Suurin ongelma on puolustus, joka ei tahdo millään pitää nollaa. Vakiokansa on ylireagoinut kuntopuntariin sen verran, että X2 maistuu tässä kohteessa erinomaisesti. Sekä 23% pelattu X että 21% pelattu Brentford kannatta poimia mukaan.

12: Blackburn-Birmingham (35-30-35)

Blackburn jatkaa tasaista suorittamista Championshipin keskikastissa. Rovers hävisi marraskuun lopulla kaksi vieraspeliä tosi heikoilla esityksillä, mutta otteet ovat parantuneet selvästi joulukuussa. Viikko sitten Blackburn haki tasurin Middlesboron vieraana, ja tätä ennen kaatui Sheffield Weds kotona 4-2. Birmingham pelaa parasta kauttaan pitkään aikaan. Pitkä tappioton jakso katkesi marraskuun alussa, mutta peliesitykset ovat kokonaisuutena varsin kelvollisia. Vieraissa joukkue on esiintynyt hyvin puolustavasti. Kyseessä on erittäin tasainen ottelu, sillä Birmingham on rankingissa pykälän kotijoukkuetta edellä. Vakiossa haetaan rohkeasti vain 23% pelattu vierasvoitto varmaksi!

13: QPR-Middlesbrough (35-32-33)

QPR:n komea syyskauden lento näyttää vihdoin päättyneen. Ärrät pelasivat loka-marraskuussa todella vahvan jakson, jonka aikana kaatui myös sarjan kärkijoukkueita. Nyt takana on kuitenkin tappiot Hull Citylle kotona ja Leedsille vieraissa. Peliesitykset eivät ole myöskään häikäisseet. Middlesbrough jäi 1-1 -kotitasuriin Blackburnin kanssa johtuen pitkälti punaisesta kortista. Boron edeltävät ottelut ovat olleet muutenkin heikkoja, ja koko syyskauden loistavasti toiminut puolustus on alkanut rakoilla. Odotettavissa on erittäin vähämaalinen ja ympäripyöreä matsi. Vain 31% pelattu kotivoitton paras merkki. Sen rinnalle voi hakea myös tasapelin, jos kukkaro kestää.

Voit hyödyntää yllä olevia todennäköisyysarvioita myös vedonlyönnin puolella. Rajakertoimen saat kaavalla 100/todennäköisyysarvio. Esimerkiksi 35% arviolla se olisi 100/35 = 2,86. Jos omalla bookkerillasi on tarjolla selvästi kyseistä rajaa korkeampi kerroin, kohde on pelikelpoinen. Pelattavia kohteita ovat mm. Birmingham DNB @ 2,27 Pinnacle, West Ham @ 2,58 ja Norwich @ 2,60 .

Parhaat varmat: 1:1, 12:2, 13:1
Parhaat ohipelit: 4:X2, 8:X2, 11:X2

 

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!