West Ham DNB

KERROIN

1.8
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan lauantaina seitsemän ottelua. Seuraavassa käydään läpi kierroksen parhaat pelivalinnat ottelu kerrallaan. Löydät kaikkien lauantain brittifutiskohteiden todennäköisyysarviot Vakiovihjeestä.

Manchester City-Everton

Valioliigan 17. kierros käynnistyy klo 14:30 pelattavalla City-Everton -matsilla.

Kotijoukkue Manchester City lähtee otteluun harvinaisesta tilanteesta, sillä takana on kauden ensimmäinen selkäsauna. City taipui ansaitusti Chelsean vieraana viime lauantaina maalein 2-0. Kyseessä oli kauden avaustappio Valioliigassa, ja meno on ollut viime aikoina muutenkin vähän nihkeää.

Cityn xG-lukemat ovat olleet koko kauden todella tylyjä, mutta edellisillä kierroksilla marginaalit ovat pienentyneet selkeästi. Tilannetta ei helpota se, että useita avainpelaajia on telakalla: David Silva ja Benjamin Mendy ovat varmasti sivussa, Aguero ja Kevin De Bruyne ovat todennäköisesti vajaakuntoisia.

Vierasjoukkue Everton on pelannut kokonaisuutena hyvän kauden. Kolme viimeistä matsia ovat olleet hieman nihkeämpiä, mutta 0-2-1 saldon sijaan 1-2-0 olisi näistäkin ansaittu. Everton on selkeästi top 6 -joukkueiden vahvin haastaja tällä kaudella.

Toffees on kohdannut jo tällä kaudella Arsenalin, Liverpoolin, Chelsean sekä Manchester Unitedin vieraskentällä. Kaikki ottelut ovat olleet hyvin tasaisia ja vähämaalisia, mikä kertoo Evertonin puolustuksen tasosta.

Manchester City ei ole nyt parhaimmillaan. Everton oli myös viime kaudella yksi harvoista joukkueista, jotka hakivat pisteitä Cityn kotiluolasta. n alle 3,5 maalia @ 1,85 sekä Everton +2 aasialainen tasoitus @ 1,88 (saat panoksen takaisin 2 maalin tappiolla) ovat molemmat erinomaisia valintoja. Evertonin murskatappio ei näytä todennäköiseltä juuri nyt.

Watford-Cardiff

Watford ja Cardiff taistelevat arvokkaista pisteistä lauantain pääkierroksella klo 17:00.

Kotijoukkue Watford yllätti kaikki voittamalla kauden neljä ensimmäistä matsia. Siihen yllätykset sitten loppuivatkin, sillä edelliset 12 ottelua on edetty saldolla 2-3-7. Hyvä alkukausi pitää joukkueen yhä turvallisen välimatkan päässä putoamisviivasta.

Watford pelasi maanantaina pitkästä aikaa hyvän ottelun Evertonin vieraana. Tuloksena oli silti karvas pettymys, kun voitto suli yliajalla 2-2 -tasapeliin. Kotikentällä Hornets on hävinnyt neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Vierasjoukkue Cardiff näytti avauskierroksilla riittämättömältä joukkueelta Valioliigaan. Maalipaikkoja syntyi, mutta kukaan ei pistänyt palloa reppuun. Avausvoitto tuli vasta 9. kierroksella, mutta edelliset kahdeksan ottelua on edetty saldolla 4-0-4.

Toistaiseksi Cardiffin voitot ovat kaikki kotikentällä, mutta ei joukkue ole ollut toivoton myöskään vieraspeleissään. Rumaa saldoa selittää myös osittain otteluohjelma, sillä Cardiff on kohdannut Liverpoolin, Man City, Chelsean, Tottenhamin sekä Evertonin matkoillaan.

Vedonlyöntimarkkina hinnoittelee Watfordin avain liian suureksi suosikiksi. Cardiff +0,5 eli X2 -tulos maistuu in 2,40 kertoimella erinomaisesti. Rohkeimmat voivat hakea myös Cardiffin suoraa voittoa 5,95 -kertoimella, joka osuu arviomme mukaan noin kerran neljästä.

Fulham-West Ham

Fulham ja West Ham kohtaavat toisensa lauantain myöhäisillassa klo 19:30.

Kotijoukkue Fulham sai kyseenalaisen kunnian olla Valioliigan ensimmäinen manageria vaihtanut joukkue. Muutos tehtiin edellisen maaottelutauon aikana, ja Leicesterin mestariksi luotsannut Claudio Ranieri otti laivan haltuunsa.

Fulham voittikin Ranierin avausmatsin 3-2 Southamptonia vastaan. Myös toisen kotipelin Leicester-tasuri oli hyvä esitys. Näiden lisäksi joukkue on hävinnyt ansaitusti Manchester Unitedille (4-1) ja Chelsealle (2-0) vieraissa. Parannusta on nähty, mutta vastustajat luovat edelleen aivan liikaa maalipaikkoja Fulhamia vastaan.

West Ham on päässyt viime aikoina erinomaiseen vireeseen. Hammers aloitti kauden neljällä tappiolla, mutta tämän putken jälkeen saldona on varsin komea 6-3-3 kahdestatoista ottelusta. Takana on nyt kolme peräkkäistä voittoa C. Palacesta (3-2), Cardiffista (3-1) sekä Newcastlesta (0-3).

Hammers-hyökkäys on siis erinomaisessa iskussa. Tämä on ollut pieni yllätys, sillä tähtipelaaja Marko Arnautovic loukkaantui pari viikkoa sitten. Javier ’Chicarito’ Hernandez on ottanut maalintekovastuun ja iskenyt Arnautovicin poissa ollessa kolme maalia.

West Ham on tällä hetkellä huomattavasti laadukkaampi joukkue. Fulham on parantanut, mutta tasoero on silti keskikastiin todella selvä. West Ham alkaa tuskin kompuroimaan Fulhamia vastaan, ja in West Ham DNB maistuu hyvin 1,80 kertoimella.

Muista katsastaa myös Vakiovihjeet lauantain kierrokselle!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!