Getafe +0.5

KERROIN

1.84
0
pv
0
t
0
min
0
s

Olemme poimineet perjantai-illan futistarjonnasta parhaat peli-ideat. Kohteita löytyy Ranskan Ligue 1:stä, Englannin FA Cupista sekä Espanjan La Ligasta. Pelionnea!

Nimes-Dijon (klo 20:00)

Kotijoukkue Nimes on toinen tämän kauden sarjanousijoista Ranskan pääsarjassa. Sesonki on sujunut yli odotusten, mikä on varsin tavallista nousijajoukkueiden kohdalla. Nimes tuomittiin yleisesti putoajaksi, mutta joukkue on sijalla 11. sijalla pari pistettä toisen nousijan (Reims) perässä.

Nimes pääsee otteluun todella hyvistä asetelmista. Takana on nimittäin makea 2-4 vierasvoitto Nantesin kotiluolasta. Tätä ennen joukkue pelasi myös vahvan kotitasapelin sarjan 5. sijalla olevaa Montpellieriä vastaan.

Vierailija Dijon oli pelivihjeessämme viikko sitten. Kyseessä on vuosi sitten Ranskan pääsarjaan noussut joukkue, jonka kausi etenee heikosti. Dijon on pitänyt pintansa tähän asti hyvän kotimenestyksen ansiosta, mutta nyt joukkue hukkasi 1-0 johdon 1-2 tappioksi Marseillea vastaan.

Reissupeleissä Dijon on ollut umpisurkea. Joukkue voitti kauden kaksi ensimmäistä matsiaan vieraissa, mutta tämän jälkeen saldo on 0-3-7, eli takana on jo kymmenen voitotonta ottelua. Dijon on hävinnyt neljä edellistä vieraspeliä tekemättä maaliakaan.

Nimes oli myös ylivoimainen kauden aiemmassa kohtaamisessa, joka päättyi Dijonin kotikentällä maalein 0-4. Vastaavaa myllytystä tuskin nähdään perjantaina, mutta Nimesin kompurointi yllättäisi suuresti.

Kotivoitto kelpaa n 1,84 kertoimella iloisesti lapulle.

QPR-Watford (klo 21:45)

QPR ja Watford kohtaavat FA Cupin 5. kierroksen ottelussa. Tasatilanteen sattuessa ei pelata jatkoaikaa, vaan joukkueet kohtaavat uudelleen Watfordin kotikentällä.

Kotijoukkue QPR on ollut yksi Championshipin syksyn yllättäjistä. Ärrät veikattiin yleisesti ottaen putoamistaisteluun, ja kauden alku olikin karmiva. Kokenut manageri Steve McLaren sai kuitenkin lontoolaiset ojennukseen ja nosti QPR:n talven kynnyksellä jopa top 10 -sijoille.

Joukkueen tahti on hyytynyt selvästi viime aikoina. QPR on hävinnyt viisi liigaottelua peräkkäin, eikä meno ole ollut juhlavaa myöskään kotikentällä: turpiin on tullut Birminghamilta 3-4 ja Prestonilta 1-4.

Watfordin tilanne on jälleen kerran turvallinen Valioliigan keskikastissa. Hornets pääsee cup-matsiin hyvässä iskussa, sillä takana on 1-0 kotivoitto Evertonista. Joukkue on pitänyt itse asiassa nollat neljä kertaa viiden ottelun aikana. Seitsemässä viime ottelussa on päästettyjä maaleja ainoastaan kolme.

Hornets on edennyt myös cupissa vakuuttavasti: 3. kierroksella kaatui Woking vieraissa 2-0 ja 4. kierroksella Newcastle samoin lukemin. On myös syytä huomioida, että tärkeä keskikenttäpelaaja Doucoure teki viikko sitten paluun pelikentille pidemmän poissaolon jälkeen.

QPR:n kurssi on pahassa laskussa, eikä joukkue näytä erityisen uhkaavalta vastustajalta Watfordin kannalta. Kotijoukkueen riesana on myös tiistain liigaottelu, josta ei ole kuin kaksi päivää palautumisaikaa perjantaille. Watfordin kertoimet riittävät hyvin peleihin, ja tarjoaa markkinatoppia 1,85 kertoimella.

Eibar-Getafe (klo 22:00)

Eibar on yksi La Ligan kestoyllättäjistä, jos tällaista termiä voidaan käyttää. Pieni seura on paperilla yksi sarjan heikoimmista, sillä markkina-arvolla mitattuna sen taakse mahtuvat ainoastaan sarjanousijat.

Tästä huolimatta Eibar on nyt neljättä kautta putkeen La Ligan turvallisessa keskikastissa. Joukkue on myös hyvässä tuloskunnossa, sillä saldona on ainoastaan tappio FC Barcelonalle edellisestä yhdeksästä ottelusta.

Vierailija Getafe nousi La Ligaan vuosi sitten. Joukkue on menestynyt ensimmäisestä matsista lähtien tiiviillä puolustuspelillä. Viime kaudella ainoastaan Atletico Madrid ja FC Barcelona päästivät vähemmän maaleja, ja tällä kaudella vain Atleticon puolustus on ollut Getafea vahvempi.

Getafella on Eibarin tavoin takanaan vahva jakso. Joukkue on hävinnyt vain kaksi kertaa 11 edellisen ottelun aikana, ja tappiot ovat Atletico Madridille sekä FC Barcelonalle. Vieraissa Getafe on hävinnyt avauskierroksen jälkeen vain yhdesti; saldo 3-7-2 kertoo siitä, että ryhmä on todella ikävä vastustaja kenelle tahansa.

Eibarin ja Getafen kohtaamisesta on syytä odottaa erittäin vähämaalista. Tämän ja viime kauden matsit ovat päättyneet GET-EIB 2-0, EIB-GET 0-1, GET-EIB 0-0 – Getafe ei siis ole päästänyt Eibaria vastaan maaliakaan noustuaan La Ligaan.

Kotijoukkue ansaitsee vain marginaalisen suosikkiaseman, ja Getafelle tarjottu +0,5 tasoitus in 1,84 kertoimella on pahasti liikaa. Valueta löytyy myös alle 2,5 maalin betsistä sekä muista undereista (esim. U2,25 tai U2,0 maalia).

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!