PSG-Marseille U3.5

KERROIN

1.76
0
pv
0
t
0
min
0
s

Olemme poimineet sunnuntain futistarjonnasta kolme hyvää peli-ideaa. Tarjolla on yksi suosikkibetsi, minkä lisäksi betsaillaan underia Ranskan ja Italian kärkikamppailuihin.

Valioliiga: Fulham-Liverpool (klo 16:15)

Fulham ja Liverpool kohtaavat sunnuntain ensimmäisessä Valioliigaottelussa klo 16:15.

Kotijoukkue Fulhamin kausi on ollut odotetun vaikea, ja joukkueen putoaminen Championshipiin on enää sinettiä vaille. Edes kokenut Claudio Ranieri ei saanut käännettyä seuran kurssia, joten Fulham vaihtoi pari viikkoa sitten manageria jo toistamiseen tällä kaudella.

Fulhamin ohjaimissa on nyt ex-pelaaja Scott Parker, joka toimii tilapäismanagerina. Joukkue on pelannut Parkerin alaisuudessa kaksi peliä ja hävinnyt ne Chelsealle (1-2) sekä Leicesterille (1-3). Tappioputki on kuuden ottelun mittainen.

Vierailija Liverpool hukkasi Valioliigan piikkipaikan alkuvuoden heikkoon vireeseen. Nyt joukkueen on voitettava kaikki ottelut ja toivottava Cityn kompurointia. Kloppin miehistöllä on takanaan kaksi vahvaa tulosta: kotivoitto Burnleystä maalein 4-2 sekä erinomainen vierasvoitto Bayern Munchenista Mestarien liigassa.

Fulhamin ja Liverpoolin tasoero on tällä hetkellä valtava. Vierasjoukkue jahtaa Valioliigan mestaruutta ilman suurempia kokoonpano-ongelmia, kun taas Fulhamin riveissä odotellaan jo pikkuhiljaa väistämätöntä putoamista Championshipiin.

On vaikea uskoa nykyvireisen Fulhamin mahtavan Liverpoolille mitään edes kotikentällä. Vedonlyöntimarkkinasta löytyy etua vierasjoukkueesta; Liverpoolin -1,5 tasoitukselle saa 1,80 kertoimen ilta. Odotettavissa on hyvin todennäköisesti hallittu 0-2/0-3 voitto.

Serie A: Milan-Inter (klo 21:30)

Italian Serie A:n kierros huipentuu todelliseen klassikkoon, eli Milanon paikallisotteluun. Derby della Madonnina on pelattu jo vuodesta 1909 alkaen, ja San Siro stadion toimii myös molempien joukkueiden kotipyhättönä.

Milan on käynyt läpi kauden mittaan valtavan muutoksen, kun katsotaan maalimääriä. Joukkueen ensimmäinen nollapeli tuli vasta kierroksella 11, mutta tämän jälkeen tahti on ollut aivan toinen. Milanista on tullut yksi sarjan vähämaalisimmista joukkueista.

Vihjasimme alle 2,5 maalin tulosta myös edellisen kierroksen Chievo-otteluun, mutta silloin matsin meni harmittavasti kolmeen maaliin (1-2 FT). Milan on pelannut viime aikoina hieman runsasmaalisempia tuloksia, mutta tämä johtuu lähinnä heikoista vastustajista. Joukkueen puolustus on pitänyt nollat peräti 8/13 edellisestä ottelusta!

Interin saldo on hyvin samankaltainen. Joukkue pelasi joulukuun alusta yhdeksän liigapelin putken, joiden aikana kahdeksan matsia päättyi maksimissaan yhteen maaliin. Takana on myös hallittu 2-0 voittotulos SPAL:n isäntänä viime viikolta.

Kumpikin Milanon joukkue on tällä hetkellä maalimäärärankingiltaan Serie A:n viiden vähämaalisimman joukossa. Edelliset derbyt ovat olleet myös hyvin vähämaalisia: lokakuun kohtaaminen päättyi yliaikamaalilla 1-0, ja tätä viime kevään matsi kiikareihin eli 0-0.

Interiltä on myös sivussa hyökkäystehoja, sillä keskikentän Radja Nainggolan (3 maalia + 3 syöttöä) on todennäköisesti lasaretissa. Myös kohukärki Mauro Icardi (9 maalia + 2 syöttöä) lienee yhä poissa.

Ottelu on lähtökohdiltaan hyvin vähämaalinen, eikä 0-0 tulos yllättäisi. in kerroin 1,63 alle 2,5 maalin tulokselle maistuu. Voit myös kokeilla jopa alle 1,5 maalin vaihtoehtoa. Tämän lisäksi tasapeli kertoimella 3,15 on pelattava, sillä ottelussa päädytään pistejakoon useammin kuin kerran kolmesta.

Ligue 1: PSG-Marseille (klo 22:00)

Ranskan liigan kierros huipentuu mielenkiintoiseen ottelun Pariisissa alkaen klo 22:00.

Kotijoukkue PSG marssii tälläkin kaudella ylivoimaiseen liigamestaruuteen. Saldona on ainoastaan yksi tappio 27 ottelusta, eikä toista välttämättä nähdä ennen kauden päätöstä. Pariisilaiset ovat voittaneet kotimaan sarjassa edelliset kymmenen ottelua putkeen päästäen samalla vain kolme maalia.

PSG:n maalimäärät ovat luonnollisesti varsin korkeita, mutta joukkue ei ole missään nimessä aivan sen tason murskaaja, kuin yleisesti kuvitellaan. Kuudesta edellisestä ottelusta vain yksi on päättynyt yli kolmeen maaliin; tämä oli viikkopeli Dijonia vastaan, jossa neljäs osuma tehtiin yliajalla.

Vierailija Olympique Marseille on ollut viime kausina yksi Ranskan runsasmaalisimmista joukkueista. Tällä hetkellä ”OM” on kaikkea muuta, vaikka joukkueen riveihin onkin hankittu kohuhyökkääjä Mario Balotelli.

Yksikään Marseillen 12 edellisestä ottelusta ei ole päättynyt yli kolmeen maaliin ja ainoastaan 3/12 tuloksista on yli kahden maalin otteluita. Edellinen todella runsasmaalinen matsi nähtiin yli kolme kuukautta sitten.

Edellä mainittujen faktojen lisäksi PSG:n riveistä on poissa yhä pitkäaikaispotilas Neymar. Hänen lisäkseen Edison Cavanin pelikunto on epävarmaa. Kaksikon poissaolo tarkoittaisi 30 liigamaalin menetystä eli 36% koko joukkueen osumista.

Marseillen venyminen pisteille olisi yllätys, mutta joukkue pystyy todennäköisesti pitämään matsin vähämaalisissa luvuissa. Alle 3,5 maalin veto n 1,76 kertoimella maistuu erittäin hyvin. Kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet PSG:n 2-0 ja 3-0 voittoihin, ja tämä on odotus myös illan ottelussa.

Kuva: Wiki

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!