KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigan viides ottelukierros päätetään maanantai-iltana Southamptonin ja Brightonin välisellä kamppailulla. Ottelusta löytyy mainio peli-idea.

Kotijoukkue Southampton oli Valioliigan viime kauden pahin floppi. Joukkueen taso on laskenut tasaisesti jo parin vuoden ajan, mutta viime keväänä Saints oli jopa putoamisuhan alla. Lopulta maaliskuussa manageriksi tullut Mark ”Sparky” Hughes nosti seuran kuiville.

Tämä kausi alkoi myös vaikeasti, sillä kolme ensimmäisen ottelun saldoksi muodostui tasapeli ja kaksi tappiota. Tämän jälkeen napattu Liigacup-voitto antoi joukkueelle uutta virtaa, mikä toi neljännellä kierroksella myös komean pistepotin Crystal Palacen vieraana.

Brighton oli edellisellä kierroksella sivustomme pelivihjeenä. Seagulls kohtasi kotonaan sarjanousija Fulhamin, mutta ottelu lähti väärille urille avausjaksolla. Keskikentän tähtimies Pascal Gross munasi pilkun 0-0 -tilanteessa, ja lopulta Brighton joutui tyytymään 2-2 -tasuriin.

Viime kaudella sarjaan noussut joukkue on vahvistunut merkittävästi kesän aikana. Brightonista kuoriutuu syksyn edetessä taatusti edelliskautta pelaavampi joukkue. Maalimäärissä nähdään todennäköisesti selkeää nousua.

Vierasjoukkue on kaksikosta aavistuksen laadukkaampi, joten Southamptonin suosikkiasema on hyvin maltillinen. Poimitaan peleihin Brighton DNB in mukavalla 2,80 kertoimella (todennäköisyysarvio 41%). Brighton-tähti Pascal Grossin nilkka on ottanut viime aikoina hieman osumaa, mutta miehen pitäisi olla pelikunnossa.

Brightonilla on ottelussa myös revanssin paikka. Joukkueet nimittäin kohtasivat muutama viikko sitten Liigacupissa. Brighton hävisi kotonaan 0-1, mutta peluutti matsissa täysin kakkosmiehistöä. Ykkösjoukkueella on nyt näytön paikka.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!