KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina täysi seitsemän ottelun kierros. Paras peli-idea on jälleen HPK, joka kohtaa kotonaan Jukurit.

Kerhosta kirjoitettiin kaikki oleellinen edellisessä pelivihjeessä. Keskiviikkona joukkue kaatoi KalPan toistamiseen lyhyen ajan sisään. Esitys oli jälleen tasapainoinen ja erittäin raikas. Joukkue on todella hyvä riistämään kiekkoja, ja puolustuspelikin on parantunut selvästi alkukaudesta.

Nuorten liigassa hurjia tehoja iskenyt Kuusisto on ollut erinomainen myös miesten peleissä. KalPa-ottelussa avausmaalinsa Liigassa iskeneen Puustisen vahvuudet ovat tulleet myös hyvin esiin tällä tasolla.

Jukurit oli tiistaina erittäin vahva heikkoa Pataa vastaan. Joukkue voitti laukaukset suvereenisti, mutta mikkeliläisten epäonneksi suurin osa vedoista blokattiin, tai ne suuntautuivat ohi maalin. Mielenkiintoinen fakta on se, että Jukurit on ollut pisteillä mitattuna vieraissa selkeästi kotiotteluitaan parempi. Kakkosveskarina kauteen lähtenyt Jukurit-vahti Aho on hyvin lähellä ykkösmaalivahdin paikkaa ja pelannee HPK-ottelussa.

Kyseessä on kamppailu kahden erittäin hyvin liikkuvan joukkueen välillä. Jukurit luottaa vieraskentällä pitkälti vastahyökkäyspelaamiseen, kun taas HPK on erittäin vahva pelin jokaisella osa-alueella. Kerho luo jokaisessa kotiottelussaan maalipaikkoja vähintäänkin kolmeen maaliin. On hyvin vaikea nähdä maalinteon kanssa tuskailevan Jukureiden yltävän Hämeenlinnassa pisteille.

Poimitaan ilta todella maistuva HPK kertoimella 1,78 (panossuositus 7/10). Tämä kohde on syytä pelata ajoissa, sillä pelipäivänä on tuskin tarjolla saman tasoisia kertoimia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!