Everton -1.5

KERROIN

4.7
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan tänä viikonloppuna viimeiset ottelut ennen joulua. Me nostamme esiin lauantain kierrokselta kaksi handicap-betsiä.

Crystal Palace-Liverpool (klo 14:30)

Kotijoukkue Crystal Palacella on takana hyviä tuloksia Lontoon paikallispeleistä. Keskiviikkona Palace haki 1-1-tasapelin West Hamin stadionilta. Viikko sitten joukkue venyi puolestaan 1-1-tasapeliin kärkijoukkue Tottenhamia vastaan.

Tulokset eivät yllätä, sillä Palace on aina ollut parhaimmillaan altavastaajan asemassa. Näitä tuloksia edelsi myös komea 1-5-vierasvoitto West Bromwichista. Joukkueen 12. sija ja 5-3-5 saldo on sen materiaaliin nähden hyvä suoritus. Roy Hogdson saa jälleen Palacesta hyvät tehot irti.

Vierailija Liverpool otti puolestaan huipputärkeän voiton keskiviikon kärkimatsissa. Roberto Firminon 90. maali kaatoi Tottenhamin 2-1, ja samalla Pool otti sarjan piikkipaikan haltuunsa. Leicesterin ja Chelsean tappiot samaan aikaan vankistivat joukkueen asemaa taulukon kärjessä.

Liverpoolin paalupaikka on kuitenkin täysin kotimenestyksen ansiota. Vieraissa joukkue ei ole voittanut viiteen otteluun, ja kauden ainoa voittokin tuli Chelseasta punaisen kortin avustuksella. Edelliset vieraspelit Fulhamia ja Brightonia vastaan ovat olleet paikoin todella heikkoja suorituksia.

Ottelun asetelma sopii Crystal Palacelle erinomaisesti. Se pääsee kyttäilemään vastaiskuja kotonaan haavoittuvaa Liverpool-puolustusta vastaan. Pool on ollut kokonaisuutena yllättävän heikko vierailija koko kauden, ja tämän trendin kääntäminen ei ole helppoa lauantain ottelussa.

Betsataan Crystal Palace +1 aasialainen tasoitus n 2,02 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %. Voit myös hakea korkeampaa riskiä Palace +0,5 (1X) vetomuodosta.

 

Everton-Arsenal (klo 19:30)

Kotijoukkue Everton lähtee lauantain tärkeään matsiin hyvällä fiiliksellä. Toffees on napannut viikon sisään kaksi erinomaista voittoa. Viime lauantaina joukkue kaatoi Chelsean (vihjeemme mukaisesti!) kotikentällä 1-0. Viikolla Everton haki pisteet Leicesteriltä maalein 0-2.

Everton oli kauden alussa jopa sarjan piikkipaikalla. Sitten joukkueen puolustus alkoi vuotaa pahemman kerran, mikä pudotti seuran nopeasti keskikastiin. Nyt takalinjat on saatu taas tiiviiksi, vaikka laitapakit Coleman & Digne ovatkin olleet sivussa normaalista avauskokoonpanosta.

Jos Evertonilla on hyvä meno päällä, samaa ei voi todellakaan sanoa Arsenalista. Gunnersin voitoton putki jatkui keskiviikkona Southamptonin isäntänä. Lopputulos 1-1 FT, eikä Arsenal ollut parempi joukkue edes xG:n valossa. Sunnuntaina tuli turpiin Burnleyn isäntänä maalein 0-1.

Arsenal ei ole nyt voittanut Valioliigassa kuuteen otteluun. Tämän putken aikana joukkue on tehnyt vain surkeat kaksi maalia. Voidaan hyvin todeta, että Gunners ei ole pelannut yhtään oikeasti hyvää ottelua sitten kauden avausmatsin.

Everton on pelivoimaltaan vähintään Arsenalin tasolla juuri nyt. Vieraiden tuskaa lisää se, että avauksesta on nyt pelikiellossa kolme pelaajaa: keskikentän Xhaka, toppari Gabriel ja laitapakki Bellerin. Evertonilla on myös omat poissaolonsa, mutta joukkue on napannut Leicester & Chelsea-voitotkin niistä huolimatta.

Pelataan Evertonin voittoa -1,5 tasoituksella in 4,70 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 26 %. Arsenalin tilanne on tällä hetkellä sen verran heikko, että kokeillaan riskillä hieman korkeampaa kerrointa. Myös suora voitto @ 2,35 on pelattava.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *