KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Championshipissä jatkuu tiivis ottelutahti, sillä sarjassa käynnistyy tiistai-iltana jo kauden 11. ottelukierros. Paras peli-idea löytyy tällä kertaa Villa Parkilta.

Kotijoukkue Aston Villa oli sivustomme pelivihjeessä myös viime perjantaina. Villa kohtasi Bristol Cityn vieraissa, mutta valitettavasti (yli 2,5 maalin -vihjeen kannalta) puoliajan 1-1 tulos jäi myös ottelun lopputulokseksi. Kyseessä oli jo kauden viides tasapeli Aston Villalle, mutta tasaisessa sarjassa playoffs-paikat ovat yhä vain kahden pisteen päässä.

Villa on yksi Championshipin laadukkaimmista joukkueista. Se hävisi viime keväällä nousufinaalin Fulhamille, ja Aston Villa kuuluu tasonsa puolesta Valioliigaan. Joukkueella on viime kauden tapaan pieniä käynnistysvaikeuksia. Hyökkäyspäässä on laatua vaikka muille jakaa, mutta tehot puuttuvat.

Vierasjoukkue Preston North End nousi Championshipiin kolme kautta sitten, ja joukkue on päätynyt joka kevät sijojen 7-11 väliin. Kyseessä on siis perustasoltaan hyvä keskikastin joukkue, joka ei todellakaan kuulu Championshipin pohjille.

Prestonin kausi alkoi 1-0 voitolla QPR:stä, mutta joukkue ei ole ottanut yhtään voittoa sitä seuranneessa yhdeksässä ottelussa. Saldo 1-2-7 on todella murheellinen, ja PNE on hävinnyt tähän asti kaikki kauden viisi vierasotteluaan maalierolla 11-2. Preston parantaa varmasti ajan mittaan sijoitustaan, mutta nykyisen saldon korjaaminen ei ole helppoa Villa Parkilla.

Kotijoukkue saa myös mahtavan rasitusedun: Preston pelasi viime viikolla Liigacupissa sekä lauantaina Championshipiä. Kyseessä on kolmas peli kahdeksan päivän sisään vain kahdella lepopäivällä. Villa pelasi viime viikolla vain kerran, ja joukkue on saanut palautua myös edelliskierroksesta yhden päivän enemmän pelattuaan perjantaina.

Rasitusetu ja tasoero nostavat Villan ottelussa 60 prosentin suosikiksi. in markkinatoppi 1,90 on mainio valinta!

Kuva: Ian Wilson from London, England (Villa Park) [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!