Kärpät 1X2

KERROIN

2.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa on kiireinen otteluviikko, sillä kierroksia pelataan peräti kolme kappaletta. Perjantaina on tarjolla seitsemän ottelua, josta nostetaan esiin yksi totals-betsi ja yksi suosikkiveto.

Pelicans-TPS

Pelicans lähti tähän kauteen pitkälti edellisen sesongin asetelmista. Ennakoimme joukkueen kuuluvan pelivoimaltaan taas kuuden sakkiin, ja syksyn ottelut ovat olleet varsin lupaavia.

Lahtelaiset kohtasivat avauskierroksella HIFK:n, joka juotti karvasta kalkkia pelikaaneille viime kevään pudotuspeleissä. Lahdessa otettiin stadilaisista tyylikäs revanssi maalein 3-0. Hyvä meno jatkui Jukureita vastaan toisella kierroksella 3-4 vierasvoitolla.

Eilen Lahdessa koettiin tappio Lukolle voittolaukauskisassa maalein 1-2, mutta lopputulos valehtelee todella paljon. Pelicans loi paikkoja kolmeen tai neljään maaliin, ja joukkue olisi ansainnut kolmannen voiton putkeen.

TPS avasi kautensa kotitappiolla Ässille, mutta ottelu ei ollut kokonaisuutena erityisen huono suoritus. Reagoimme nähtyyn ja vihjasimme turkulaisia keskiviikkona Ilvestä vastaan vieraissa kertoimella 4,50. TPS olikin luottamuksen arvoinen ja voitti ottelun 2-4.

TPS on tällä hetkellä pelivoimaltaan lahtelaisia perässä, ja joukkueen puolustuspeli huolestuttaa nähdyn perusteella. Etenkin Ilves loi runsaasti maaliodotusta keskiviikkona, vaikka jäikin kahteen maaliin.

Pelicans on meidän totals-rankingissamme Liigan runsasmaalisin joukkue. Lahtelaiset ovat kohdanneet TPS:n kahdeksan kertaa kahden viime kauden aikana, ja seitsemän otteluista on päättynyt vähintään viiteen maaliin

Ottelu haiskahtaa lähtökohdiltaan runsasmaaliselta. Totals-linjat ovat painettu hieman väärään suuntaan, sillä yli 5,5 maalia toteutuu mielestämme kerran kahdesta. Bethard ja Betser tarjoavat yli 5,5 maalin betsille peräti 2,35 kerrointa!

Ilves-Kärpät

Tampereen Ilves oli kauden alla useiden analyytikoiden suosikki uudeksi yllättäjäksi. Tulokset ovat olleetkin kieltämättä yllättäviä, sillä tupsukorvat ovat ainoana joukkueena Liigan hännillä ilman yhtään pistettä.

Kausi alkoi Tampereen derbyllä, jonka Ilves hävisi hieman epäonnisesti maalein 4-5. Seuraavassa ottelussa joukkue taipui Lukon vieraana maalein 4-2. Keskiviikon kierroksella vihjasimme tappioputken jatkuvan, ja Ilves hävisikin TPS:n isäntänä maalein 2-4.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ilves luo kyllä riittävästi maalipaikkoja. Sen puolustus jättää kuitenkin maalivahdin liian usein yksin, eikä Kolppanen pysty tekemään tolppien välissä ihmeitä. Ilves-puolustus tarvitsee terävyyttä oman maalinsa edustalla.

Kärpät lähti kauteen selkeänä mestarisuosikkina, ja joukkue oli meidän rankingissamme pelivoimaltaan omaa luokkaansa. Oululaisilla on jälleen käytössä yksi Liigan parhaimmista materiaaleista, ja joukkueesta löytyy etenkin mittavat määrät kokemusta.

Pohjoisen joukkue ei ole mitenkään jyrännyt alkukauden otteluissaan, mutta Kärppien korkea rutiini on tullut esiin monissa tasaisissa otteluissa. Avausottelussa kaatui HPK maalein 2-3, jonka jälkeen Kärpät hoiteli Sportin kotonaan ilman ongelmia maalein 3-1.

Keskiviikkona Kärpät oli pitkään vaikeuksissa Jukureiden isäntänä, mutta käänsi lopulta ottelun ansaitusti tasoihin ja tuli jatkoajalla voittoon. Saldona on siis tähän asti kolme voittoa kolmesta ottelusta.

Ilves on kolmesta tappiosta huolimatta kovasti vedonlyöntimarkkinan suosiossa. Mielestämme kokenut Kärpät on nuorelle joukkueelle juuri nyt paha vastus, kun itseluottamus ei ole aivan tapissaan. Oululaiset vievät pisteet arviomme mukaan noin kerran kahdesta. in toppi 2,35 kelpaa mainiosti lapulle!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *