Augsburg 1X2

KERROIN

3.82
0
pv
0
t
0
min
0
s

Lauantaivakiossa on viime viikon tapaan bonuskierros. Tarjolla on 300.000 euron potti 13 oikein -tuloksille sisältäen noin 150.000 euroa bonusrahaa. Saksan otteluiden lisäksi mukana on myös kaksi peliä Valko-Venäjän pääsarjasta. Kuponki saadaan päätökseen vasta sunnuntaina.

Otteluiden perässä on sen 1-X-2 todennäköisyysarvio. Vertaa näitä lukuja Vakion peliprosentteihin, niin löydät parhaat yli- ja alipelatut kohteet.

Huom. Pelivaihto on huomattavasti tavallista lauantaivakiota pienempi, joten peliprosentit voivat muuttua joissain kohteissa merkittävästi ennen otteluiden alkua.

1: Mönchengladbach-Leverkusen (37-26-37)

Gladbach palasi koronabreikiltä väkevästi ja murskasi Frankfurtin ansaitusti vieraissa 1-3, kuten myös sivustolla vihjasimme. Joukkue on pelannut kahdeksan liigamatsia saldolla 5-2-1 häviten vain Dortmundille. Leverkusen oli vieläkin vakuuttavampi 1-4 vierasvoitossa Bremenistä. Kusen on pelannut 10 liigamatsia saldolla 8-1-1, ja ainoa tappiokin tässä jaksossa on epäonninen. Vieraiden tehomies Volland on epävarma, mikä tasaa puntteja. Luvassa on tasainen ja ennakkoon runsasmaalinen matsi. Paras merkki on vain 33% pelattu Leverkusen, mutta 1_2 maistuu tähän kärkimatsiin parhaiten.

2: Wolfsburg-Dortmund (20-20-60)

Wolfsburg haki hieman onnekkaan voiton Augsburgin vieraana viime lauantaina. Vaikka joukkue oli xG:n valossa parempi, Augsburg missasi rankkarin 1-1 -tilanteessa. Takana on jo 7 ottelun tappioton putki saldolla 4-3-0. Dortmund murskasi Schalken 4-0 Ruhrin derbyssä eikä jättänyt kyllä vastustajalleen mahdollisuuksia. BVB on voittanut 8/9 edellisestä liigapelistään ja viisi matsia putkeen. Vaikka Wolfsburg onkin kelvollinen joukkue, Dortmund voittaa matsin kuusi kertaa kymmenestä. Poimitaan vierasjoukkue oikein pelattuna varmaksi.

3: Freiburg-Werder Bremen (48-27-25)

Freiburg vastasi viime viikonlopun pommista venymällä 1-1 -tasapeliin RB Leipzigin kanssa, mikä oli huono juttu myös vakiovihjeemme kannalta. Joukkue on erittäin vähämaalinen, eikä erikoisessa vireessä. Bremenin tuskainen kausi jatkui 1-4 -tappiolla Leverkusenille. Joukkue on kauden suurin alisuorittaja, mutta maanantain selkäsaunassa ei ollut kyse huonosta onnesta. Tässä kohteessa on toivottava Niklas Moisanderin saavan Bremenin takalinjat ojennukseen, sillä otamme ohipelin 60% pelatusta Freiburgista. Vähämaalinen Freiburg voi hyvinkin olla sopiva vastus Bremenille saada rivit ojennukseen. X2 tarjoaa oikein mukavan valuen.

4: Paderborn-Hoffenheim (30-28-42)

Paderborn nappasi arvokkaan tasapelin jumbokamppailussa Dusseldorfin vieraana. Paljon se ei joukkueen tilannetta parantanut, mutta tappio olisi kyllä merkinnyt lähes varmaa putoamista. Joukkueen on saatava pian voittoja alle, jotta 16. sija ja karsintapaikka ei karkaa. Hoffenheim hävisi tylysti Herthalle maalein 0-3. Vaikka matsi oli xG:n valossa tasaisempi, niin tilanne ei ole hyvä, koska sivussa on edelleen nippu hyökkääjiä. Lasaretissa olevat Kramaric ja Adamyan ovat keränneet tehot 12+3, mikä on iso siivu Hoffenheimin 36 liigamaalista. Kyseessä on haastava peli, josta on vaikea löytää ideoita, kun peliprosentitkin ovat kohdallaan. Laita kohde umpeen, jos rahat vain riittävät.

5: Bayern Munchen-E. Frankfurt (85-10-5)

Bayern palasi koronabreikiltä voitokkaasti ja kaatoi sarjanousija Union Berlinin rutiinilla 0-2. Nyt joukkue on huikea 85% kotisuosikki heikossa hapessa olevaa Frankfurtia vastaan. Tästä kohteesta on turha jauhaa enempää, sillä alimerkityksi jäänyt ykkönen on päivänselvä piikki. Etenkin, kun Frankfurt murskasi Bayernin 5-1 kauden aiemmassa kohtaamisessa. Tuolloin Bayern-pakki Boateng lensi pihalle jo 9 peliminuutin jälkeen. Eiköhän hallitseva mestari kuittaa kalavelat.

6: Schalke-Augsburg (45-28-27)

Schalken masentava vire jatkui viime lauantaina tylyllä 0-4 -tappiolla Dortmundin vieraana. Alkukaudella hyvästä onnesta nauttinut S04 on pudonnut kuin kivi kauas europaikoilta kahdeksan voitottoman ottelun (0-4-4) jälkeen. Viidessä edellisessä liigapelissä Schalke on tehnyt yhden maalin. Augsburg hävisi Wolfsburgille 1-2 ja hukkasi rankkarin toisella jaksolla 1-1 -tilanteessa. Kyseessä oli uuden päävalmentajan ensimmäinen kotimatsi, joka meni siis vihkoon. Perustasoltaan Schalke on luokkaa parempi, mutta tyhjät katsomot syövät paljon kotietua. S04:n lähes 60% pelikannatukselle ei ole perusteita, etenkään, kun kotijoukkueella on useampi laatupelaaja sivussa. Ohitetaan kompuroiva Schalke eli kupongille X2.

7: Mainz-RB Leipzig (15-18-67)

Mainz venyi viime sunnuntaina pelitapahtumien vastaisesti 2-2 -pistejakoon Kölnin vieraana. Joukkue nousi tasoihin toisella jaksolla 2-0 -tappioasemasta. Pelivire on ollut viime kierroksilla muutenkin hyvä, sillä Mainz on hävinnyt vain yhden kuudesta liigapelistään (2-3-1). Julian Nagelsmannin Leipzig pelasi epäonnisen kotitasurin Freiburgia vastaan. Joukkue myllytti peliä tuttuun tapaansa, mutta oli lähellä jopa hävitä ottelun. Toivotaan, että ruuti on nyt kuivaa, sillä Vakion pelaajilla ei ole joukkueiden välinen tasoero lainkaan hallussa. RBL on jäänyt jopa 10% alimerkityksi, joten suursuosikki kelpaa mitä parhaiten varmaksi.

8: FC Köln-Dusseldorf (60-21-19)

FC Köln ei ole kadottanut loistavaa pelivirettään koronabreikillä, vaikka joukkue menettikin ansaitun kotivoiton Mainzin isäntänä. Köln on pelannut 12 edellistä liigamatsia saldolla 8-1-3, joka on huikea muutos alkukauden räpiköintiin. Syy nousuun on onnistunut päävalmentajan vaihdos vuoden 2019 lopulla. Dusseldorf pelasi heikon tasapelin sarjajumbo Paderbornia vastaan maalein 0-0. Joukkue on kiistatta yksi sarjan surkeimmista, eikä mikään viittaa kurssin kääntyvät. FC Köln on monta luokkaa parempi nippu ja ansaitsee jopa 60% suosikkiaseman, vaikka katsomot ovatkin tyhjillään. Pienillä järjestelmillä aavistuksen ylipelattu Köln kelpaa varmaksi. Jos kukkaro kestää, mukaan voi poimia vain 15% pelatun Dusseldorfin.

Kohteet 9-11 ovat Saksan 2. Bundesliigaa

9: Karlsruhe-Bochum (37-28-35)

Karlsruhe palasi koronatauolta vahvana ja nappasi tärkeän 2-0 -kotivoiton Darmstadista. Kun sarjajumbo Dresden voitti myös oman ottelunsa, 2. Bundesliigan putoamiskamppailu tiivistyi entisestään. Bochum kaatoi puolestaan Heidenheimin tyylikkäästi 3-0. Joukkue on pelannut neljä ottelua tappiotta saldolla 2-2-0 ja noussut tämän ansiosta pari pistettä putoamisviivan yläpuolelle. Kyseessä on klassinen kuuden pisteen kamppailu, jonka lähtökohdat ovat hyvin tasaiset. Paras merkki on 33% pelattu Karlsruhe, mutta 1_2 maistuu näistä lähtökohdista parhaiten. Peräti 34% kannatuksen saanut tasapeli on syytä ohittaa.

10: Holstein Kiel-Stuttgart (28-28-44)

Keskikastin Holstein Kiel oli lähellä ottaa maukkaan vierasvoiton Regensburgista viikko sitten, mutta hukkasi 0-2 johdon lopulta 2-2 -tasapeliin kahdella loppuhetkien maalilla. Kiel on turvallisessa keskikastissa ilman asiaa nousu- tai putoamistaisteluun. Stuttgart kompuroi viikko sitten 2-1 -tappioon Wehenin vieraana. Kärkiseura hävisi ottelun 90. minuutin maaliin, mikä oli kyllä yllätys. Toivotaan Stuttgartin ottaneen tästä opikseen ja haetaan edellisen kupongin tavoin lapulle X2. Ottelun peliprosentit ovat varsin kohdallaan, joten luotetaan laatuun. Kiel on voittanut vain 3/12 kotipelistään.

11: Hamburger SV-Bielefeld (47-28-25)

Kaikki sarjan viisi kärkiseuraa kompuroivat viime viikon kierroksella. Niin myös HSV, joka hukkasi jo varmalta tuntuneen vierasvoiton 90. minuutin maaliin Greuther Furthia vastaan. Samalla myös meidän vakiovihjeemme varma kakkonen haihtui ilmaan. Bielefeld menetti myös voiton aivan loppuhetkillä heikon Osnabruckin isäntänä. Tämä tasuri palkitsi viime viikon Vakiossa erinomaisesti ja kyseessä oli jo Bielfeldin kauden kymmenes tasapeli. Matsi on todella tiivis kärkikamppailu, johon HSV lähtee selkeänä suosikkina. Hampurin ylpeys on hieman laadukkaampi joukkue, joten kotivoitto on tyhjilläkin katsomoilla varsin todennäköinen. Poimitaan suht oikein pelattu ykkönen varmaksi.

Kohteet 12-13 ovat Valko-Venäjän pääsarjaa

12: Slutsk-Ruh Brest (39-30-31)

Kauden erinomaisesi aloittanut Slutsk tulee otteluun kahden tappion putkessa. Viime viikolla tuli selkäsauna BATE:n vieraana maalein 3-0 ja tätä ennen 1-4 -kotitappio Energetikille. Vastustajat ovat olleet kovia, mutta Slutsk on ollut myös alkukaudella onnekas, minkä vuoksi sarjataulukko ei kuvaa sen todellista tasoa. Brest aloitti kauden hieman kompuroiden, mutta nyt takana on jo kuusi tappiotonta ottelua. Etenkin vieraissa kulkee, sillä joukkueella on vain yksi tappio reissupeleistä ja sekin superjoukkue BATE:lle vaivaisella yhden maalin marginaalilla. Slutsk on vain marginaalinen kotisuosikki, joten 51% pelattu ykkönen on selvä ja maistuva ohipelin paikka. X2.

13: Islotsh-Energetik (38-30-32)

Kupongin päätöskohteessa on Minskin paikallismatsi, jossa on kaksi hyvässä iskussa olevaa joukkuetta. Islotsh on voittanut peräti 5/6 kotipelistään ja kerännyt 100% pisteistään kotistadionilla. Helpolla ei Energetik siis pääse, mutta paperilla laadukkaampi vierailija tulee myös derbyyn kolmen voiton putkessa. Ottelun asetelma on varsin tasainen ja vähämaalinen. Vakion peliprosentit ovat hieman liikaa kallellaan Islotshin suuntaan, mutta ei ykkösen valinta suuri virhe ole, jos budjetti sen kestää. Laita päätöskohteeseen X2 tai 1X2 oman maun mukaan. Molemmilta puuttuu vielä tämän kauden otteluista tasapeli, mutta tästä se voisi hyvinkin tulla.

Voit käyttää yllä olevia todennäköisyyksiä myös vedonlyönnin puolella. Saat rajakertoimen kaavalla 100/todennäköisyys. Esimerkiksi Energetik olisi pelattava, jos saat sille yli 3,13 kertoimen (=100/32).

Pelattavia kohteita ovat mm. Dortmund @ 1,80 (60%), FC Köln @ 1,80 ja Augsburg @ 3,82 (27%).

Vakio 1

Parhaat varmat: 2:2 Dortmund, 5:1 Bayern, 7:2 RB Leipzig
Parhaat ohipelit: 3:X2 ohi Freiburg, 6:X2 ohi Schalke, 12:X2 ohi Slutsk

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *