Helsingborg -3,5

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Höllviken +0,5

Sirius-Höllviken: under 11,5

Smålands derbyn lisäksi Superliigan kierroksen otteluista tarkempaan syyniin napaataan Helsingborg-Fagerhult sekä Sirius-Höllviken.

Helsingborg-Fagerhult Habo (klo 20.00)

Niklas Pålsson on tehnyt erinomaista työtä Helsinborgin penkin takana ja nyt miehen kädenjälki alkaa näkyä todenteolla myös kaukalon tasolla. Helsingborg on voittanut kaikki kolme otteluaan ja pelillisesti joukkue on näyttänyt todella hyvälle. Linus Nordgren (6+3) on istutettu hirmuvireisen debytantti Linus Malmströmin (6+3) vierelle ja näin kakkosketjua on saatu huomattavasti laadukkaammaksi Jonathan Nilssonin siirtyessä Andreas Lindholmin vierelle. Myös parin vuoden takainen pistekuningas Max Wahlgren on löytämässä jälleen tasoaan, joten viime kausien ”yhden ketjun Helsingborg” tuottaa tehoja nyt huomattavasti laajemmalta. Puolustuksessa Oliver Johansson, Fredrik Azelius sekä Jonathan Skoglösa eivät pidä meteliä mutta hoitavat ruutunsa illasta toiseen todella hyvin. Viimeisenä lukkona maalinsuulla Jonathan Edling on heittämällä yksi sarjan parhaita maalivahteja.

Sarjanousija Fagerhult Habo on todellinen sarjan väriläiskä. Useasti melko köykäiset rosterit omaavat joukkueet panostavat ensisijaisesti puolustuspäähän mutta Habo on tässä selkeä poikkeus. Joukkue on todella aktiviinen eikä pelissä tunnu olevan juuri mitään kontrollia. Habon kolmessa ensimmäisessä ottelussa maaleja ollaan mätetty peräti 18,6 ottelukeskiarvolla ja omissa on kolissut noin 11 kertaa ottelua kohden. Alla on elintärkeä jatkoaikavoitto Thorengruppenista lukemin 11-10. Tim Andersson (9+1) sekä Tobias Zälle (7+3) ovat heiluttaneet maaliverkkoja jo urakalla ja ovat suuressa tulosvastuussa myös tämän päiväisessä. Tolppien välissä starttaa avausottelut luukkua availlut Cyril Haldemann.

Luvassa on todellista hawaji-salibandya ja maaliodotukset ovat jälleen todella korkealla. Helsingborg on joukkueista selkeästi parempi ja muu tulos kuin kotivoitto olisi todella suuri yllätys. Helsingborg on ollut avauskierroksilla todella tehokas ja tänään kärkihevosilla on oiva paikka kaunistella tehotilastojaan. Me kellotamme kotijoukkueen vähintään neljän maalin voitolle noin 58%, joten in 1,85 kerroin kuuluu pelitositteelle mukaan rajakertoimen piirtyessä 1,72 tietämille.

Sirius-Höllviken (klo 20.00)

Siriuksen lähtökohdat kauteen olivat todella hankalat. Kesän siirtomarkkinoilla joukkue hajosi lähes täysin käsiin eikä avainpeeljien jättämiä aukkoja saatu paikattua. Uppsalalaiset ovat ottaneet jokaisessa kolmessa ottelussa takkiinsa, joskin otteluohjelma on ollutkin todella haastava. Falun, Storvreta sekä Linköping takoivat kaikki taululle kaksinumeroiset joukkueen verkkoon. Suomalaisittain hienoa on Kevin Söderlingin (2+4) otteet avauskierroksilla mutta kyllähän Söderlingin löytyminen joukkueen parhaimpien pistenikkareiden joukosta kertoo jotakin. Billy Nilsson on kovan luokan pelimies mutta tähti puolustaja Carl Kostov-Bredbergin ollessa sairastuvalla jää värikäs mohikaanipersoonakin lähes tekemättömän paikan eteen.

Höllviken on Siriuksen tapaan edelleen nollakerhossa mutta pelillisesti Linköping-ottelua lukuunottamatta tekeminen ei ole ollut niin huonoa. Kalmarsundia vastaan joukkue oli pisteissä kiinni vielä 15 sekuntia ennen päätössummeria ja viimeksi Helsingbrog oli paikkapaikon jopa hätää kärsimässä. Supertähti Johannes Wilhelmsson on ollut vielä kohmeessa, joten siihenkin peilaten tiukat ottelut kärkijoukkeita vastaan eivät ainakaan Höllvikensin osakkeita tässä kohtaa laske. Maalinsuulla kaksikko Trolle Lind – Lennheimer ovat todella tasaväkisä, joista edellämainittu aloittaa tänään tolppien välissä.

Pelissä on jo putoamiskamppailuakin ajatellen todella tärkeät pisteet jaossa, joka väkisinkin tulee näkymään myös kaukalon puolella. Sirius on historian valossa viihtynyt varsin hyvin Höllvikeniä vastaan, joten pienen etumatka kotijoukkueelle on pakko antaa. Toisaalta muuten joukkueet ovat pelivoimaltaan aivan samalla viivalla ja Kostov-Bredbergin poissaolo rokottaa Siriusta tällä saralla jonkin verran. Me näemme ottelun todella tasaisena eikä maaliodotuskaan järin korkealle nouse. Höllviken nappaa vähintään pisteen mukaansa noin 52 kertaa sadasta ja alle 11,5 maalille arvio asettuu 55% tuntumaan. Vihjeiksi nostetaan in kohdelistoilta Höllviken +0,5, jossa tasapelikin riittää lunastukseen, sekä alle 11,5 maalia.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *