Alaves-Atletico U1.5

KERROIN

2.5
0
pv
0
t
0
min
0
s

Espanjassa ja Italiassa pelataan ti-to viikkokierros. Tiistain otteluista löytyy heti kaksi mielenkiintoista pelikohdetta, joilla haetaan täytettä pelikassaan.

Alaves-Atletico Madrid (klo 20:00)

Kotijoukkue Alaves oli pelivihjeemme vastapuolella viime perjantaina, kun joukkue matkasi Villarrealin vieraaksi. Tipsasimme silloin Alavesia vastaan (sekä overia), ja matsi päättyikin odotetusti runsasmaaliseen kotivoittoon.

Nyt tilanne on kuitenkin toinen, sillä Alaves palaa kotiyleisönsä eteen. Joukkue on ollut jo viime kaudesta lähtien hyvin kotiriippuvainen. Tänä syksynä peräti 12/13 eli 92% päästetyistä maalista on tehty Alavesin verkkoon reissupeleissä.

Alaves on ollut kotona erittäin hyvä saldolla 3-1-1. Ainoa tappio on laatujengi Sevillaa vastaan maalein 0-1, ja kyseessä on myös koko kauden ainoa päästetty maali kotikentällä.

Vierailija Atletico Madrid on tuttu joukkue kaikille Espanjan futiksen ystäville. Ticon puolustus on ollut jo vuosikausia lähes poikkeuksetta liigan paras, ja tämä oli faktaa myös viime kaudella. Ja on faktaa myös tällä kaudella.

Atleticon reppuun on tehty kauden 10 ottelussa vain viisi osumaa – vähiten koko sarjassa. Joukkue on pitänyt nollat peräti 7/10 ottelusta. Myös vieraskentällä on päästetty maaleja vain yhdessä ottelussa neljästä.

Alaves on perustasoltaan selvästi Atleticoa perässä ja kuuluu sijojen 12-15 maastoon. Vierasjoukkueen suosikkiasema on selvä, mutta ottelun todella matala maaliodotus lisää etenkin tasapelin riskiä ja kaventaa hieman Ticon voittotodennäköisyyksiä.

La Ligassa ei ole montaa ottelua, johon 0-0 -tuloksen pelaaminen tai alle 1,5 maalia olisi kiinnostava betsi. Tässä on yksi sellainen tapaus. Alaves ei ole saanut palloa kertaakaan Atleticon maaliin viidessä edellisessä kohtaamisessa, eikä se ole helppoa myöskään tiistaina.

Betsaamme rohkeasti alle 1,5 maalia in 2,50 kertoimella. Arviomme tapahtumalle on 47%. Voit pelata myös alle 2,5 maalia 1,48-1,50 kertoimella ja käyttää sitä esim. tuplassa toisena kohteena.

Parma-Hellas Verona (klo 20:00)

Parma lähtee tiistain otteluun itseluottamusta uhkuen. Joukkue puristi lauantain myöhäisottelussa 2-2 tasapelin Interiltä, joka on ollut kiistatta yksi Serie A:n kovimpia joukkueita tällä kaudella. Parma käänsi Interin 1-0 -osuman 1-2 -johdoksi, mutta taipui vielä ennen taukoa 2-2 -tasatilanteeseen.

Kyseessä on viime kauden nousija, joka ihastutti ja vihastutti vedonlyöjiä defensiivisellä taktiikallaan. Parma nappasi monesti pisteitä otteluista, joissa se oli numeroiden mukaan jyrän alla. Moni betsari hävisi rahaa sen otteluihin eikä arvostanut joukkuetta riittävän korkealle.

Parma aloitti tämän syksyn häviämällä kolme neljästä ottelustaan, mutta nyt kurssi on käännetty parempaan. Saldo on 3-1-1 edellisestä viidestä matsista, ja Parma on voittanut myös kolme edellistä kotipeliään. Reilu viikko sitten kaatui Genoa peräti 5-1.

Hellas Verona on puolestaan tämän kauden sarjanousija, jolta ei paljon odotettu. Kausi alkoi varsin lupaavasti tasapelillä Bolognaa vastaan ja vierasvoitolla Leccestä. Tämän jälkeen veronalaiset ovat voittaneet vain yhden seitsemästä ottelustaan.

Verona on pelannut pääasiassa hyvin, kun katsotaan otteluiden xG-lukuja. Viime perjantain kotimatsi kuitenkin huolestuttaa, sillä joukkue hävisi Sassuololle 0-1 todella heikolla esityksellä. Veronan murheenkryyninä on maalinteko: verkkoja on venytetty yhdeksässä ottelussa vain kuusi kertaa.

Parma on arviomme mukaan kaksikosta vahvempi joukkue. Myös viime viikkojen vire suosii selvästi kotijoukkuetta. Hellas Verona saa otteluun merkittävän lepoedun perjantain ottelustaan (Parma pelasi lauantaina), joka tasoittaa hieman tilannetta.

Emme saa Parmasta millään alle 50% kotisuosikkia. in 2,24 maistuu kotivoitolle todella hyvin! Parma on voittanut kolme edellistä kotimatsiaan tehden otteluissa yhdeksän maalia. Veronasta on tuskin katkaisemaan tätä trendiä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *