KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantaisin nostetaan peli-ideoita in Tuplaus-kohteista. Kisan ideana on rakentaa vähintään 2,00 -kertoiminen kuponki, joka voi olla single, tupla, tripla jne. Jos lappu osuu, sen voitto käytetään tiistaina uuteen 2,00+ kertoimiseen kuponkiin. Näin jatketaan aina sunnuntaihin saakka.

jakaa tällä viikolla läpi pelanneiden kesken 5000 euroa bonusrahaa! Tuplaus-kisa sopii viihdepelaajille, ja lisäraha tuo riviin normaalia enemmän valueta.

Voit hyödyntää pelikohteita totta kai myös muilla vedonvälittäjillä tai napsutella ne sisään singlenä, jos siltä tuntuu! Alla olevat pelikohteet on valittu in Tuplaus-listalta.

Maanantai 29.10 peli-ideoita

AIK-Malmö alle 2,5 maalia @ 1,57

AIK:n puolustus on kolmatta kautta putkeen Allsvenskanin paras. Malmö on vienyt kahden edelliskauden aikana mestaruuden tästä huolimatta, mutta AIK:lla on nyt erinomainen mahdollisuus napata kiinnitys kultaan. Joukkue on päästänyt vain yhden maalin 5 edellisessä ottelussa ja 6 edellisessä kotiottelussa. Vierasjoukkue Malmöllä on myös panoksia eurocup-paikkojen suhteen. Viisi edellistä kohtaamista on jäänyt alle kolmeen maaliin, ja trendi jatkuu todennäköisesti myös tässä.

Malaga-Numancia: Malaga @ 1,63

Malaga putosi katastrofaalisen kauden päätteeksi La Ligasta viime keväänä. Joukkue hakee pikaista paluuta kirkkaisiin valoihin, ja kausi on sujunut Segundan puolella vahvasti. Kotona Malaga on voittanut kaikki viisi ottelua hurjalla maalierolla 8-1. Vierasjoukkue Numancia on rankingin häntäpäässä, eikä saldona ole vielä yhtään vierasvoittoa. Joukkueiden välillä on raju tasoero, ja Malagan kotisaldo pitäisi pysyä puhtaana myös tämän kohtaamisen jälkeen.

Tottenham-Man City alle 3,5 maalia @ 1,51

Hallitseva mestari Manchester City on ollut tälläkin kaudella todella vakuuttava. Kyseessä on monien mielestä juuri nyt maailman paras seurajoukkue. Cityn puolustus on kivikova, eikä edes Liverpool pystynyt murtamaan sitä pari kierrosta sitten. Tottenhamin Alli+Eriksen+Kane -hyökkäystrio on ollut telakalla alkukauden. Alli on yhä sivussa, ja Eriksen on tehnyt paluun tositoimiin viime viikolla. Tanskalaistähti ei ole vielä täydessä iskussa, joten Spurs-hyökkäys on selvästi heikentynyt. Todennäköisin skenaario on Cityn kontrolloitu 0-2 -vierasvoitto. Alle 3,5 maalin tarjous on osuva valinta tuplaan.

Tsekkaa myös maanantain Liiga-tipsi, joka kelpaa hyvin tuplakohteeksi!

Yhdistele ihmeessä yllä olevia kohteita omiin peli-ideoihisi tai lyö betsit sisään myös muilla vedonvälittäjillä! Jos osallistut in Tuplaus-kisaan, tarvitset vähintään 2,00-kertoimisen kupongin aloituspanoksella 5-20 euroa. Kohteet on valittava erilliseltä Tuplaus- listalta (löytyy päävalikosta), ja vetojen on päätyttävä ennen klo 10 seuraavana aamuna. Jos tuplasi osuu, tililläsi näkyy Tuplaus-valikko myös seuraavana päivänä.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!