Ducks DNB

KERROIN

1.73
0
pv
0
t
0
min
0
s

Maanantain ja tiistain väliselle yölle poimitaan vielä kaksi lisäkohdetta! Tsekkaa myös aiempi tipsi NY Rangers-Golden Knights -matsiin tästä.

Chicago-St. Louis

St Louis on löytänyt pelin ja sitä kautta tekeminen on ollut todella kliffan näköistä viime aikoina. Chicagon tekemisestä ei voi ikävä kyllä sanoa samaa ja Duncan Keith loukkaantui kaiken kukkuraksi. Tämä voi hyvinkin olla yksi “niistä peleistä”, että Chicagolla onnistuu kaikki ja St Louis on ihan yössä, mutta todennäköisyydet ovat omalla puolella.

St Louis on kolmen ottelun putkessa ja YV toimii erinomaisesti (23.8%). Tarasenko on pleijareihin asti sivussa ja Steen on edelleen kysymysmerkki, mutta se ei kuitenkaan ole menoa haitannut. Joukkue näyttää melkein siltä versiolta joka vei Stanley Cupin ja sitä peliä vastaan ei mielellään lähde kokeilemaan onneaan.

Blues DNB 1.78 ilta maistuu hyvin ja kylkeen otetaan vielä jännäriä o5 maalia ilta kertoimilla 1.55 (67%).

Anaheim-LA Kings

Kaliforniassa nähdään mielenkiintoinen taistelupari, kun Ducks kohtaa kingsin kotonaan. Ottelu on myös samalla ensimmäinen viidestä keskeisestä. Kings aloittaa kaiken lisäksi melkoisen vieraskiertueen, kun seuraavasta 25 matsista 17 on vieraissa.

Ducks hävisi edellisessä Winnipegille kolmella ja selkäranka katkesi hieman, kun Ducksin “avausmaali” hylättiin. Winnipeg ei ollut pelillisesti kolmea maalia parempi ja Ducks saa hyvin zone timea ja pystyy kontrolloimaan vastustajaa enemmän tempoa. Winnipegiä vastaan ensimmäisen maalin merkitys korostuu paljon ja tällä kertaa onni ei ollut Ducksin matkassa.

Vastustaja Kings on löytänyt marraskuussa formin, mutta iso osa tätä yhtälöä on ollut kotiottelut. Ero koti-ja vierasmatsien välillä on ollut kuin yöllä ja päivällä. Joukkue tulee varmasti motivoituneena otteluun, mutta käynnistymisvaikeuksia vieraissa on ollut selkeästi havaittavissa. Anna Anaheimille eka maali ja kiekollinen rentous, niin voit olla varma, että on pitkä ja vaikea ilta edessä.

Pelikohteeksi maistuu siis Ducks DNB 1.73 kertoimilla ilta.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *