HIFK

KERROIN

2
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina kuuden ottelun kierros. Otamme tällä kertaa kantaa Kerhoa vastaan ja Jukurit-KalPa -ottelun maalimääriin.

HPK-HIFK (klo 18:30)

Kotijoukkue HPK lähtee perjantai-illan kamppailuun heikoista asetelmista. Kevään 2018 yllätysmestari on vajonnut todella alas kultajuhlista. HPK on sarjan jaetulla jumbosijalla yhdessä SaiPan kanssa vain yhden ottelun voittaneena.

Olemme olleet HPK-vastaisia heti avauskierroksen Kärpät-ottelusta lähtien. Larmi ja Vesalainen ovat toki kovia vahvistuksia, mutta Kerhon puolustuspää on pelottavan heikko. Tästä saatiin hyvä osoitus viime viikon 2-7-tappiossa Pelicansia vastaan.

Vierasjoukkue HIFK on ottelusiirtojen vuoksi sarjassa kolmantena, mutta pistetahti riittää todellisuudessa noin sijojen 7-9 maastoon. IFK on kärsinyt kauden mittaan loukkaantumisista – paikoin todella pahasti. Nyt tilanne alkaa hieman helpottaa.

Stadilaiset matkustavat Hämeenlinnaan hyvällä itseluottamuksella, sillä takana on kaksi tärkeää voittoa. Viime lauantaina kaatui SaiPa 2-4 ja keskiviikkona JYP kotona 4-0. Kyseessä oli myös kauden ensimmäinen nollapeli Tuohimaalle.

Vaikka IFK ei ole esiintynyt loukkaantumisten riivaamana erityisen vakuuttavasti, se on silti pelivoimaltaan selvästi kotijoukkuetta vahvempi. Positiivista on myös Anton Lundellin erinomainen vire; mies iski avausmaalin myös keskiviikon JYP-ottelussa ja syötti 3-0-osuman.

HIFK voittaa ottelun reilusti yli kerran kahdesta, joten betsit laitetaan vieraille in 2,00 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 56 %.

Avaa tili ille ja tuplaa talletuksesi 100€ asti!

  • Turvallinen, luotettava ja nopeat ulosmaksut
  • Paras valikoima jääkiekkovetoihin
  • Talletusbonuksessa hyvät kierrätysehdot!

Avaa tili tästä

Jukurit-KalPa (klo 18:30)

Kotijoukkue Jukureiden kausi alkoi vaikeasti viidellä tappiolla. Mikkeliläiset ovat kuitenkin sisuuntuneet ja kääntäneet kurssinsa kahden viime viikon aikana kovasta ohjelmasta huolimatta.

Jukurit nousi keskiviikkona sarjan jumbopaikalta voittamalla Tapparan hienosti 2-1. Rajaniemi pelasi tolppien välissä huikean ottelun, mitä täydensi koko joukkueen uhrautuva peli. Jukurit nousi upeasti voittoon 0-1-tappioasemasta 3. erän lopulla.

Tätä ennen joukkue hävisi kahdesti maalein 1-4 vahvalla KooKoolle. Joukkue oli etenkin kotipelissään hyvin mukana. Näitä tappioita edelsi hieno 4-1-voitto HIFK:sta.

Vierailija KalPa oli yksi Ilmaisetvedot.comin ideajoukkueista. Kirjoitimme Liigan kausiennakossa seuraavasti: ”Mikäli maalivahtipeli onnistuu, on KalPalla täydet edellytykset kilpailla jopa paikasta kuuden sakkiin. Monessa arviossa aivan liian alas rankattu joukkue. Iso potentiaali.”

KalPa on ennen perjantain kierrosta peräti neljäntenä upealla saldolla 5-0-1. Joukkue voisi olla vieläkin korkeammalla ilman lukuisia ottelusiirtoja.

Savon derbystä on luvassa vähämaalinen ja tiukka vääntö. KalPa matkustaa Mikkeliin pahaan aikaan, sillä Jukurit on täynnä itseluottamusta Tappara-voiton jäljiltä. Odotamme kotijoukkueelta taas todella uhrautuvaa puolustuspeliä. Ottelun maalimäärä jää arviomme mukaan varsin matalaksi.

Betsataan alle 4,5 maalia in 2,35 kertoimella. Todennäköisyysarvio tapahtumalle on 47 %, eli kyseessä on reipas value.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *