Man Utd-Bournemouth O3

KERROIN

1.85
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan sunnuntaina neljä ottelua. Löysimme niiden joukosta kaksi maistuvaa peli-ideaa.

Burnley-West Ham

Burnley ja West Ham ottavat mittaa toisistaan klo 16:15 alkavassa ottelussa.

Kotijoukkue Burnley on palannut tällä kaudella materiaalinsa mukaiselle tasolle. Clarets sinnitteli alkukauden alemmassa keskikastissa, mutta joukkue on pudonnut vihdoin putoamisviivan alapuolelle. Takana on peräti kuusi tappiota edellisen seitsemän kierroksen aikana.

Boxing Day oli täysi katastrofi, sillä Burnley otti lukua maalein 1-5 Evertonia vastaan. Tätä edelsi varsin hyvät väännöt Arsenalin ja Tottenhamin vieraana, joissa Burnley pysyi sentään pelissä mukana loppuun asti. Viime kausien vahvasta puolustuspelistä ei ole ollut tänä syksynä enää tietoakaan.

West Ham oli pelivihjeemme myös torstain ottelussa Southamptonia vastaan. Hammers nousi 1-0 tilanteesta 1-2 voittoon Felipe Andersonin kahdella maalilla. Hurjassa vireessä oleva brassi on tehnyt 7 maalia ja antanut 2 maalisyöttöä yhdeksän edellisen ottelun aikana.

Lontoolaiset ovat nousseet kovalla vauhdilla Valioliigan sarjataulukossa joulukuun aikana. West Ham on voittanut peräti viisi edellisestä kuudesta ottelustaan maalierolla 13-6. Hyvä putki on ollut monelle yllätys, sillä poissaolijoita on edelleen pitkä lista.

Hammers ansaitsee selvän suosikkiaseman Burnleyn vieraana. Vedonlyöntimarkkina ei arvosta West Hamia, joka on nyt pelivihjeenämme neljättä viikkoa peräkkäin. Jatketaan voittavalla joukkueella ratsastusta niin kauan, kun kertoimissa on valueta jäljellä. Peleihin siis West Ham in toppikertoimella 2,27.

Manchester United-Bournemouth

Manchester United ja Bournemouth kohtaavat sunnuntaina klo 18:30.

Kotijoukkue ”Red Devils” on löytänyt pitkän ja tuskaisen syksyn jälkeen peli-ilonsa. Yksi iso syy on taatusti Jose Mourinhon potkuissa. Kokenut manageri sai kenkää viikko ennen joulua, ja kauden loppuun virkaa hoitava Ole Gunnar Solskjaer on tuonut ilon takaisin organisaatioon.

United on voittanut Cardiffin 5-1 ja Huddersfieldin 3-1 Mourinhon lähdön jälkeen. Joukkueen avainpelaaja on ollut Paul Pogba, jonka välirikosta ex-manageriin kirjoitettiin pitkin syksyä. Pogba on tehnyt kaksi maalia ja syöttänyt kolme kahdessa viime ottelussa.

Vierasjoukkue Bournemouth oli yksi alkukauden positiivista yllättäjistä. Cherries on pärjännyt läpi syksyn erinomaisesti alemman kastin joukkueita vastaan, mutta taso ei vain tunnu riittävän kärkiotteluissa.

Tästä saatiin hyvä esimerkki Boxing Dayn kierroksella, jolloin Bournemouth jäi Tottenhamin jalkoihin 5-0 vieraskentällä. Cherries on myös hävinnyt Liverpoolille 0-4, Man Citylle 1-3, Chelsealle 0-2 sekä kotikentällä Arsenalille & Man Unitedille maalein 1-2.

Nousukunnossa oleva Manchester United tuskin kompuroi Bournemouthia vastaan. Vaikuttaa vahvasti siltä, että vieraiden heikko saldo kärkijoukkueiden kohtaamisissa saa jatkoa. Valitettavasti tasoitusvedot ovat hinnoiteltu kohdalleen, mutta valueta löytyy mukavasti totalseista.

Peleihin lähtee in aasialainen yli 3,0 maalia mukavalla 1,85 kertoimella. Saat rahasi siis takaisin tässä pelimuodossa, jos matsi päättyy kolmeen maaliin. Vaihtoehtona on lyödä yli 3,5 maalia. Peräti 14/19 Bournemothin ja 16/19 Unitedin otteluista on päättynyt vähintään kolmeen maaliin tällä kaudella.

Kuva: Football.ua [CC BY-SA 3.0 GFDL, CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!