KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Ranskan liigan kahdeksas ottelukierros saadaan päätökseen sunnuntain myöhäisillan ottelulla Lille-Marseille. Markkina ei (onneksi) näytä saavan Marseillen totals-linjoja riittävän ylös!

Kotijoukkue Lille oli ehdottomasti viime kauden katastrofi numero yksi Ranskan liigassa. LOSC lähti kauteen suurilla satsauksilla, mutta lopputuloksena oli valtava sotku, managerinvaihdoksia ja putoamiskamppailu. Joukkue varmisti sarjapaikkansa aivan loppumetreillä, ja lisäksi talousongelmat varjostivat seuraa vielä kauden jälkeen.

Tänä syksynä Lille on näyttänyt kentällä kuin uudesti syntyneeltä. Joukkue on sarjassa viidennellä sijalla, vain pari pistettä perässä suurseuroja Lyon sekä Marseille. Lillen tilastot ovat myös erinomaiset, sillä joukkue on luonut eniten maaliodotusta kaikissa kauden otteluissa – myös kahdessa tappiopelissä.

Vierasjoukkue Olympique Marseille oli viime kauden neljäs, ja kyseessä on tällä hetkellä yksi Ranskan liigan ”suurista” joukkueista. PSG, Lyon ja Marseille erottuvat tasoltaan selvästi muista joukkueista. OM on aloittanut kauden kelvollisesti, mutta saldoa rasittavat kaksi rumaa vierastappiota. Toinen näistä tuli viikko sitten kärkiottelussa Lyonin vieraana 4-2.

Marseillen tilastoista nousee esiin yksi järisyttävä fakta: kauden jokainen ottelu on päättynyt yli 3,5 maalin tulokseen! Kyse ei ole myöskään sattumasta, sillä OM:n peleissä on todella luotu maaliodotusta molempiin päihin.

Marseille on ollut suorastaan murhaava kotipeleissään, mutta vierasotteluissa joukkueen puolustus on ollut suurissa vaikeuksissa. Omiin on mennyt 4+2+3 eli yhdeksän maalia kolmeen otteluun.

Olemme vihjanneet ”overia” myös kahtena edellisenä sunnuntaina Marseillen otteluun. Samaa linjaa voidaan jatkaa, sillä vedonlyöntimarkkina ei saa korjattua totals-linjoja vieläkään riittävän ylös. Lille on pitänyt nollat vain kaksi kertaa tällä kaudella, joten luvassa on hyvin todennäköisesti maaleja molempiin päihin.

Kokoonpanotiedot tukevat myös maalintekokilpailua: ottelusta ovat sivussa Lillen toppari Adama Soumaoro sekä Marseillen puolustajat Duje Caleta-Car ja Jordan Amavi (kaikilla pelikielto). Myös Ranskan maajoukkuepakki Adil Rami on todennäköisesti ulkona.

in markkinatoppi yli 2,5 maalin vedolle kertoimella 1,83 on huikea tarjous (todennäköisyysarvio 65%). Voit hyvin myös pelata aasialaisen yli 3,0 maalia tai muita totals-linjoja. BTTS-vedolle (kyllä-vaihtoehto) on tarjolla kertoimia 1,60 pintaan.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!