KooKoo

KERROIN

3.35
0
pv
0
t
0
min
0
s

Liigassa pelataan perjantaina neljä ottelua. Kierroksen paras peli-idea löytyy Ilveksen ottelusta keskiviikon tapaan, jolloin nappasimme over-betsin kiinni.

Ilves suli karmealla tavalla em. kotimatsinsa Sportia vastaan. Joukkue menetti 4-1 -johdon viimeisellä vitosella ja hävisi ottelun lopulta jatkoajalla maalein 4-5. Ilves-leirissä on näkynyt rutiinin puute useasti viime aikoina. SaiPa-ottelu oli niinikään täysin tupsukorvien hallussa, mutta lopun sulaminen oli silloinkin lähellä.

Ilveksen ongelmat ovat rutiinin puutteen lisäksi erittäin vaisu erikoistilannepelaaminen sekä maalivahtipeli. Joukkue on niin ylivoima -kuin alivoimatilastoissa Liigan häntäpäätä.

KooKoo on erikoisessa tilanteessa. Kun sairastupa alkoi tyhjenemään, peliotteet kaukalossa paranivat oleellisesti, mutta tulokset eivät! Joukkue oli erittäin vahva niin TPS- kuin Jukurit-pelissä, vaikka pisteitä näistä otteluista ei kertynytkään.

Etenkin Jukurit-ottelussa KooKoo oli erittäin epäonnekas. Täysin suvereenisti kenttätapahtumia hallinneet kouvolalaiset eivät saaneet palkintoa kovasta yrityksestä huolimatta. Torjunnat 13-37 kuvaavat täysin ottelun tapahtumia.

Maalivahti Järvenpään paluu hyvälle tasolle olisi KooKoon kannalta ehdottoman tärkeää. Järvenpää aloitti kauden haparoiden, mutta mies oli etenkin loukkaantumissuman aikaan joukkueen ehdoton selkäranka. Viimeiset pelit SaiPa-ottelua lukuun ottamatta ovat olleet haastavia. Joukkueen ykkösmaalivahdin vire tuntuu täysin katoavan pienillä torjuntamäärillä.

Perjantaina nähdään erittäin tärkeä kamppailu pisteistä. KooKoon kohdalla voidaan ehdottomasti sanoa, että joukkue on ollut epäonninen viime aikoina. Ylivoimatehokkuudessa on kuitenkin valtava ero KooKoon hyväksi. Viime aikojen heikko viimeistelytehokkuus on heijastunut KooKoon osalta yv-tilastoihin, ja tähän toki osaltaan vaikutti myös joukkueen ykköspyssyn Strömwallin lähes kahden ottelun poissaolo.

Pelataan rohkeasti KooKoon suora voitto in markkinatopilla!

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!