KERROIN

?
0
pv
0
t
0
min
0
s

Valioliigassa pelataan lauantaina kuusi ottelua. Pääkierroksen paras peli-idea tulee Lontoosta, jossa Crystal Palace kohtaa Wolvesin.

Kotijoukkue Crystal Palace oli sivustomme pelivihjeenä myös tämän viikon maanantaina. Roy Hodgsonin joukkue petti silloin luottamuksen ja taipui 2-1 -tappioon harmillisella loppuhetken rankkarilla. Palacen kauden saldo 2-1-4 on selkeä pettymys, sillä joukkue pärjännyt ”Hodarin” alaisuudessa selvästi paremmin.

Eagles -lempinimellä tunnettu lontoolaisryhmä on ollut varsin poikkeuksellinen tapaus jo vuosikausia. Palacen kotietu on ollut usein Valioliigan pienin, eikä tämä tahti ole muuttunut pahemmin edes valmentajien vaihtuessa. Tällä kaudella Palace on pelannut kolme ottelua ilman tehtyä maalia kotifaniensa edessä, joten parannettavaa on.

Vierasjoukkue Wolves nousi takaisin Valioliigaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Nyt joukkueen takana on paljon rahaa sekä portugalilaista osaamista niin kentällä kuin myös sen ulkopuolella. Wolvesia veikattiin jopa keskikastiin, ja joukkue on toistaiseksi lunastanut odotukset.

Susien saldo on komea 3-3-1, ja mukaan mahtuu myös tasapeli Manchester City vastaan. Materiaaliltaan joukkueiden välillä ei ole suurempaa eroa, ja molemmilla on hyvät saumat 10-14 sijojen tuntumaan.

Vedonlyöntimarkkina on ylireagoinut Crystal Palacen heikkoon alkukauteen ja kotisaldoon. Wolvesista on tehty jopa vierassuosikki, ja tämä on kyllä liikaa. Eiköhän Palace onnistu kolmen maalittoman pelin jälkeen vihdoin myös kotonaan, ja tästä maksetaan kyllä maukkaita kertoimia.

Peleihin kelpaa hienosti in Palace DNB kertoimella 2,02 (todennäköisyysarvio 56%). Voit myös napata vaihtoehtoisesti Palacen suoran voiton 1X2-muodossa, josta tarjoaa peräti 2,95 kerrointa.

Tule keskustelemaan pelikohteista myös Veikkausvihjeet & Pitkäveto Facebook-ryhmään! Tarjolla on päivittäin tipsejä eri lajeihin, ja ryhmässä on jo 1500+ jäsentä. Tule voittamaan kimpassa!